Activision-Blizzard yöneticisi Twitter hesabını sildi

Murathan Özlü 6.08.2021 - 10:55
Activision-Blizzard yöneticisi Fran Townsend, Twitterda yaşadığı bir tartışmanın ardından hesabını sildi.

Daha önce şirket içi bir mesajlaşmadaki sert tavrı ile gündem olan Activision-Blizzard yöneticisi Fran Townsend Twitter hesabını sildi. Eski ABD başkanı George Bush'un danışmanlarından olan Townsend,  Activison-Blizzard-King (ABK) Employee Women's Network başkanı olarak, ilk günden beri iddialara karşı sert bir tavır sergiliyor.

Activision-Blizzard yöneticisi sosyal medyada tartışmaya girdi

Townsend'in, 30 Temmuz tarihinde Twitter'da yaşadığı bir tartışmanın ardından hesabını sildiği ifade ediliyor. Townsend'in olay çıkaran mesajının,  Atlantic'de yayınlanan The New Moral Code of America's Elite  adlı makalesini retweetleyip "Ayrıca firma içi muhbirlik de önemli bir problem- The Atlantic" olduğu görülüyor.

Activision-Blizzard yöneticisi

World of Warcraft Community Menajeri Josh Allen,  Bush dönemine gönderme yaparak Townsend twitter hesabını silmesinden memnun olduğunu ifade etti. Allen;

" Fran(Townsend) Twitter hesabını, savunduğu savaş suçlarından dolayı değil Acti-Blizz mevzusu yüzünden silmiş. Bu bile bu konudaki protestolarımızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Sayımız fazla, öfkeliyiz ve daha yeni başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Townsend'in hesabını silmeden önce gönderdiği bu son tweetin, 17 retweet, 78 like ve bin 600 cevap ile son derece sert bir tartışmaya sebep olduğu görülebiliyor. Townsend, "son şakasını" yapıp Twitter'dan ayrılmış.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision-Blizzard yöneticisi Twitter hesabını sildi
İlginizi Çekebilir