Activision, Call of Duty için dijital platform kuruyor

Metin Çatalkafa 10.02.2011 - 12:28
Milyonların tek bir adresi olacak

Activision ile Blizzard bildiğimiz gibi birleşmişti. Activision'da Blizzard'dan oldukça etkilenmiş olacak ki Blizzard'ın Battle.net sistemi gibi bir dijital platform kuruyor.

Activision'ın Call of Duty serisi milyonlar satan, milyonlarca online oyuncusu olan oyun dünyasının, firmasına en çok para kazandıran serilerinden biri. Aynı World of Warcraft oyunları gibi her yeni Call of Duty oyunu yok satıyor. Activision, özellikle Call of Duty oyunlarını ve oyuncularını bir araya getirmek içim özel bir dijital sistem kuruyor. Her ne kadar duyuru yeni yapılsa da meğerse Activision bir yıldır bu iş için Beachhead isimli bir stüdyo kurmuş. Henüz fazla detay olmasada Call of Duty oyunlarına özel oyun içi entegrasyon ve özel servisler içerecek.

Activision belki bu yıl kasım ayında yeni Call of Duty arefesinde bu sistemi açıp artık yeni dijital sistem üzerinden oyunları satar ve online serverlar açar. Umarız oyuncular bir sonraki Call of Duty oyununda yeni dijital servis üzerinde sorunsuz bir multiplayer deneyimi yaşarlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision, Call of Duty için dijital platform kuruyor
İlginizi Çekebilir