Afterlives: Blizzard'ın World of Warcraft Shadowlands çizgi filmi duyuruldu

Alparslan Gürlek 24.08.2020 - 22:20
Blizzard bugün World of Warcraft Shadowlands oyununa dayanan yeni çizgi filmini duyurdu. Afterlives adında bu çizgi dizi 27 Ağustos'ta prömiyerini yapacak.

Blizzard bugün World of Warcraft Shadowlands'e dayanan orijinal bir çizgi film yayınlayacağını duyurdu. Afterlives adındaki bu çizgi film Gamescom 2020'nin çevrimiçi kutlamaları sırasında bu perşembe günü prömiyerini yapacak. Tam tarih ise 27 Ağustos 2020.

World of Warcraft Shadowlands çizgi filmi Afterlives Blizzard tarafından duyuruldu

Bu aslında çok yeni bir şey değil. Çünkü Blizzard uzun süredir World of Warcraft'tan Hearthstone ve Overwatch'a kadar oyunlarını güzel animasyonlu kısa filmlerle süslemişti. Bu hareketi karakterleri veya hikayeleri kısa yoldan oyuncularla tanıştırmanın bir yolu olarak da düşünebiliriz. Afterlives bu anlamda bir farklılık içeriyor, World of Warcraft'ın evrenine dalıp bağımsız bir şeye dönüştüren ilk orijinal çizgi film olacak. Yayınlanan fragmanı da sizler için hemen alt tarafa bırakıyorum. İyi seyirler.

Şimdilik dizi hakkında bildiklerimiz çok kısıtlı. Blizzard tarafından yapılacak detaylı bir açıklama her şeyi netleştirecektir ancak bildiklerimiz bu kadar. Gösterilen fragmandan yola çıkarak fikir yürütebiliriz. Yayınlanan fragmanın açıklamasında şu ifadelere yer verilmiş.

"Seçimlerimiz hayatta kim olduğumuzu belirlediği gibi, ölümden sonraki yaşamda izlediğimiz yolları da döşerler. Shadowlands'in dört kralıığına (Bastion, Maldraxxus, Ardenweald ve Revendreth) dalmaya hazırlanın ve ruhların ebedi perdeyi geçtikten sonraki çıktığı yolculukları keşfedin."

Afterlives: Blizzard'ın World of Warcraft Shadowlands çizgi filmi duyuruldu

Fragmanda bazı karakterlerin diyaloglarına yer verilmiş, bunlar arasında Uther -Lord Uther the Lightbringer olarak da bilinir-, World of Warcraft'ta karşımıza bir görevde çıkan Ara'lon, yine Bastion'da bulabileceğimiz Devos, Venthyr Covenant'ın lideri Sire Denathrius, Margrave Akarek bulunuyor. Öyle görünüyor ki -bunu diyaloglardan edindiğim izlenim ile belirtiyorum- ortalık baya karışmış ve herkes kendi fraksiyonunu savunmaya çalışıyor. Elbette daha önce dediğim gibi çizgi film yayına girmeden ve detaylar açıklanmadan söyleyeceğimiz her şey varsayım olmakla kalacaktır.

Bu çizgi filmin World of Warcraft Shadowlands'in tanıtımı için çıkacağını söyleyebiliriz. WoW Shadowlands ayrıca bir koleksiyoncu sürümü ile geliyor. Sürümün içeriğini merak ediyorsanız ilgili yazımızı okumayı unutmayın. Ayrıca World of Warcraft Shadowlands'de oyuncuları neler bekliyor merak ediyorsanız onun için de bir yazımız mevcut. Shadowlands Afterlives, 27 Ağustos'ta Gamescom 2020 çevrimiçi etkinliğinde prömiyer yapacak. Detayları orada hep birlikte öğreneceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 09:32
şükür bir şeyler yapmışlar film, animasyon, dizi ile ilgili. Adamlar bütçe ayırsa buna eminim çoğu diziyi geçer izlenmesi..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 08:27
idare eder
Kalan Karakter: 300 Gönder
Afterlives: Blizzard'ın World of Warcraft Shadowlands çizgi filmi duyuruldu
İlginizi Çekebilir