World of Warcraft Shadowlands Koleksiyon Sürümü detayları açıklandı

Ersin Kılıç 9.07.2020 - 10:15
Blizzard'ın dün akşam saatlerinde düzenlediği etkinlikte World of Warcraft Shadowlands koleksiyon sürümünün detayları ve içerisinde neler olduğu da açıklandı.

Oyuncularının merakla beklediği World of Warcraft Shadowlands koleksiyon sürümünün detayları belli oldu. Blizzard firması dün akşam saatlerinde Shadowlands için bir sunum yapmış ve genişleme paketinin detaylarını bizlerle paylaşmıştı. Bu özel sunumda koleksiyon sürümünün içeriğinde neler olduğu da paylaşıldı. Firmanın bu sürüm ile alakalı yapmış olduğu resmi açıklama ve detaylar ise şu şekilde;

World of Warcraft Shadowlands Koleksiyon Sürümünde neler var?

Blizzard Entertainment tarafından dün akşam Twitch ve YouTube üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında dünyaca ünlü çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft'ın yakında gelecek Shadowlands içeriklerine göz atıldı ve genişleme paketinin koleksiyoncu sürümü World of Warcraft Yönetici Yönetici Yapımcısı John Hight tarafından görücüye çıkarıldı.

Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyoncu sürümü, World of Warcraft oyuncularına Shadowlands yolculuklarında eşlik edecek pek çok koleksiyonluk eşyayı barındırıyor. Bu içerikler sırasıyla şöyle:

World of Warcraft Shadowlands Koleksiyon Sürümü detayları açıklandı

- Karton kapaklı Shadowlands Sanatı kitabı

- Parçalanmış gökyüzü fare altlığı

- Her bir Shadowlands ahdinin sembolünü taşıyan 4 koleksiyonluk rozet

- Shadowlands Koleksiyoncu Sürümü dijital müzik albümü anahtarı

- 30 günlük oyun süresi ve Epik Sürüm'ün tüm oyun içi ek içeriklerini barındıran Epik Sürüm oyun anahtarı. Bu ek içeriklerse şöyle:

Meftun Ebedi Ejder bineği
Anima Ejderciği yoldaşı
Ebedi Seyyahın Hearthstone'u
İllüzyon: Hortlak Dokunuşu kozmetik silah etkisi
Bir karakteri Shadowlands seviyesine yükseltme hakkı

Ön siparişler önümüzdeki günlerde açılacak ve oyuncularımız tercih ettikleri satıcılar üzerinden stok bilgilerini inceleyebilecek. Fiziksel Koleksiyoncu Sürümü'ne dair ayrıntıların yanı sıra ücret ve oyuncuların nereden ön sipariş verebileceğine dair tüm bilgileri World of Warcraft web sitesinde bulabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2020 09:59
Ciddi oyun ücretleri ve upgradeler.. mail attım blizze. 13 yıllık oyuncuyum yeter da kardeş. Döviz uçuk zaten. Bir de hesaptan para kesilirken her seferinde 2 euro fazladan çekiyor. En azindan ülkelere göre bir ayarlama yapın dedim. Maalesef dediler... shadowlands mi yok kalsın...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 12:40
Dolar uçmasa alınıp oynanırda işte...
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2020 05:50
O kadar haklı yorum ki 5 kişi toplayıp almayı planlıyorum ve aslında dolar değil euro olması daha büyük sıkıntı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 11:22
Güzellik akıyor öf.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft Shadowlands Koleksiyon Sürümü detayları açıklandı
İlginizi Çekebilir