Age of Empires IV çıkış tarihi yakında belli olabilir

Burak Bahar 29.03.2021 - 14:10
Microsoft yakında Age of Empires IV çıkış tarihi ile ilgili yeni detayları, duyurduğu bir hayran önizlemesi etkinliğinde gösterebilir.

Microsoft, Age of Empires'ın Resmi YouTube kanalında yayınlanan yeni bir fragman ile birlikte Age of Empires IV çıkış tarihi için bir "Hayran Önizlemesi" duyurdu.

Kasım 2019'da düzenlenen XO19'da Age of Empires IV'ten bir parça gösteren Microsoft, Age of Empires IV çıkış tarihi konusuna açıklık getirmese de Age of Empires IV için bir fragman yayınladı. Oynanıştan görüntülerin olduğu bu fragmanda yeni senaryo moduna ve yeni oynanabilir medeniyetlere de göndermeler var.

Age of Empires IV çıkış tarihi ne zaman belli olacak?

Age of Empires ekibi, yeni bir etkinlikle serinin kutlanacağını duyurdu. Etkinlik; 10 Nisan'da Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak ve AgeofEmpires.com, Twitch, Facebook Live, Xbox YouTube kanalı ve Çin'deki oyuncular için Bilibili'de canlı olarak yayınlanacak olan yarım saatlik özel bir yayınla başlayacak.


Age of Empires IV çıkış tarihi yakında duyurulabilir

Age of Empires'ın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda: "Depoladığımız her şeyi mahvetmek istemesek de X019'daki ilk fragmandan bu yana Age of Empires IV'e daha fazla göz atmaya istekli olduğunuzu biliyoruz. Yayınımız; keyfini çıkarmanız için oyun, medeniyetler, senaryo modu ve daha fazlasına yeni bir bakış içerecek" deniyor.


"Hayran Önizlemesi", Age of Empires II: Definitive Edition ve Age of Empires III: Definitive Edition oyuncularını da unutmayacak ve onlar için de bazı yenilikler paylaşacak. Aynı zamanda duyuruda; son üç yılda Age of Empires'ın Definitive Edition'ları, Age of Empires II ve Age of Empires III ile deneyimli ve yeni oyuncuları memnun ettiklerini vurguluyorlar: "Topluluğumuzun temelinde böylesine enerjik, adanmış bir hayran kitlesine sahip olmaktan gurur duyuyoruz."

Etkinlik gününe ve saatine yaklaştıkça etkinlik hakkında daha fazla konuşacaklarını belirtiyorlar. Bu cümle; Xbox Game Studios ve Relic Entertainment'ın geliştirdiği Age of Empires IV çıkış tarihi hakkında oyuncuları ve medyayı oldukça heyecanlandırdı. Xbox Game Studios'un, Relic'teki ortakları ile geliştirme sürecini ofisten ev ortamına taşımış olmaları bir dezavantaj gibi gözükse de oyunun düzgün bir zeminde ilerlemesi için çaba sarf ettikleri aşikar.

Duyurunun tamamına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 21:28
Adam doğru demiş çizgi film gibi grafikler olmuş. Ensemble Studios, grafik ve ses konusunda oldukça özgün ve kaliteli işler çıkardı. Özellikle grafikleri ve animasyonları çağına göre bence ilerideydi. AoE 3 DE'ye bakın animasyonların geriye gittiği belli. Arada 15 yıl gibi bir süre var neredeyse.AOM
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 14:32
çizgi film grafikleri yazık be manor lordsa bakın birde buna manor lordsu 1 kişi geliştiriyor bunu kaç bin kişi yazık be
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 19:26
Mıymıymıy
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 16:51
Sen real abi değilsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 14:53
Geh bilibilibilibili
Kalan Karakter: 300 Gönder
Age of Empires IV çıkış tarihi yakında belli olabilir
İlginizi Çekebilir