AION 3.5 sürümü Avrupa'da yayınlanıyor

Merlinin Kazanı 21.01.2013 - 15:42
Yeni mahzenler, PvP arenaları, binekler ve görevler
Gameforge piyasaya fantezi MMORPG'si Aion'a ait 3.5 yama notlarını sürüyor. Oyuncuları iki zorlu mahzen ve güçlü Ejderha Hükümdarı Tiamat'la yapılacak final dövüş bekliyor. Bu final dövüşte biraz şansla yeni "mistik" kategorisine ait bir silah seti ele geçirebilecekler. PvP hayranlarına özel yeni içerikler: Hizmete çoklu oyuncu savaşlarına imkan veren iki yeni arena açılacaktır.

AION 3.5 sürümü Avrupa'da yayınlanıyor
Bunların dışında, güncelleme kapsamına dört yeni binek, yeni ev dizaynları ve özel görevler dahil edilecektir. Devalar bu özel görevleri kendi köylerindeki panodan teslim alabilecektir. Bu sayede köylerinin gelişmesine katkıda bulunup yeni YZK'ların etkinleştirilmesini sağlamış olacaklardır.
Lejyonlara sayısız yeni görev seçeneği sunulacağı gibi seviye limitleri de 8. seviyeye yükseltilecektir. Ayrıca, lejyonlara özel yeni kıyafetler ve eşi benzeri olmayan bir binek de bulunacaktır.

Atreya dünyası geliştikçe gelişiyor: Önümüzdeki 4.0 güncellemesi beğeninize yeni sınıflar ve oldukça gelişmiş PvP ile PvE içerikleri sunacaktır.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
AION 3.5 sürümü Avrupa'da yayınlanıyor
İlginizi Çekebilir