Aksiyon dolu The Old Guard filminden yeni bir fragman geldi

Ersin Kılıç 3.07.2020 - 13:38
Charlize Theron'un baş rolde yer aldığı ve Netflix'te yayınlanacak olan The Old Guard filminin yeni fragmanı Türkçe altyazılı olarak yayınlandı.

Daha önce birçok önemli projede yer alan Oscar ödüllü ünlü oyuncu Charlize Theron'un başrolde yer aldığı The Old Guard filminden yeni bir fragman geldi. Fantastik öğelere sahip olan filmde ölümsüz bir grup paralı askerin hikayesini anlatacak.

Netflix'te yayınlanacak The Old Guard filminden fragman geldi

10 Temmuz'da Netflix üzerinden yayınlanacak olan filmde Charlize Threon'u ölümsüzlük yeteneğine sahip bir grup paralı askerin lideri rolünde izleyeceğiz. Fragmanda bu ölümsüzlük yeteneğine vurgu yapıldığı gibi karakterlerin çok hızlı bir şekilde iyileşme gibi özellikleri olduğunu da görüyoruz. Filmin bu yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Old Guard hakkında

Sonsuzluk göründüğünden daha zordur. Andy (Charlize Theron) adlı bir savaşçı önderliğindeki birbirine sıkı sıkıya bağlı paralı askerler, gizemli bir ölümsüzlüğe sahiptir. Bu gizli grup, yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi vermektedir. Ancak ekip acil bir görev için çağrıldığında bir anda olağan dışı yetenekleri ifşa olur. Grup, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır.

Şimdi Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) adlı asker, her yolu kullanarak grubun bu tehdidi ortadan kaldırmasına yardım etmek zorundadır. Greg Rucka imzalı beğenilen çizgi romandan uyarlanan ve Gina Prince-Bythewood (LOVE & BASKETBALL, IŞIKLAR ALTINDA) tarafından yönetilen THE OLD GUARD, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, ayakları yere sağlam basan sert ve aksiyon dolu bir öykü. 10 Temmuz’da Netflix’te.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aksiyon dolu The Old Guard filminden yeni bir fragman geldi
İlginizi Çekebilir