Netflix'te yayınlanacak The Old Guard filminden fragman geldi

Ersin Kılıç 22.05.2020 - 11:30
Başrolünde ünlü oyuncu Charlize Theron'un yer aldığı ve Netflix'te yayınlanacak olan The Old Guard filminin ilk fragmanı Türkçe altyazılı olarak yayınlandı.

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Charlize Theron'un başrolde yer aldığı The Old Guard filminden ilk fragman geldi. Aksiyon sahneleri ile dikkat çeken filmin hikayesi de fantastik öğeler içeriyor. Ölümsüz bir grup paralı askerin hikayesini anlatacak olan film Netflix üzerinden 10 Temmuz'da yayınlanacak

Netflix'te yayınlanacak The Old Guard filminden fragman geldi

Filmde Charlize Threon'u ölümsüzlük yeteneğine sahip bir grup paralı askerin lideri rolünde izleyeceğiz. Fragmanda bu ölümsüzlük yeteneğine vurgu yapıldığı gibi karakterlerin çok hızlı bir şekilde iyileşme gibi özellikleri olduğunu da görüyoruz. Ayrıca gruba yeni katılmak üzere olan bir karakter ile birlikte usta, çırak ilişkisine de değinilecek gibi duruyor. Filmin detaylarına ve ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Old Guard hakkında

Sonsuzluk göründüğünden daha zordur. Andy (Charlize Theron) adlı bir savaşçı önderliğindeki birbirine sıkı sıkıya bağlı paralı askerler, gizemli bir ölümsüzlüğe sahiptir. Bu gizli grup, yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi vermektedir. Ancak ekip acil bir görev için çağrıldığında bir anda olağan dışı yetenekleri ifşa olur. Grup, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır.

Şimdi Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) adlı asker, her yolu kullanarak grubun bu tehdidi ortadan kaldırmasına yardım etmek zorundadır. Greg Rucka imzalı beğenilen çizgi romandan uyarlanan ve Gina Prince-Bythewood (LOVE & BASKETBALL, IŞIKLAR ALTINDA) tarafından yönetilen THE OLD GUARD, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, ayakları yere sağlam basan sert ve aksiyon dolu bir öykü. 10 Temmuz’da Netflix’te.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Duke The Nuke
Duke The Nuke 23.05.2020 23:10
Yılların eskimeyen "Wolverine" ve "X-Men" hikayelerini evirip, çevirip, ısıtıp önümüze koyuyorlar. Ne kurgu, ne hikaye, ne de yaratıcılık olarak hiç bir yenilik göremedim ben burada.
Duke The Nuke
Duke The Nuke 2.06.2020 20:42
Buyur sen konuş anlayan biri olarak anlat ne anladığını bizde dinleyelim.
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2020 21:51
Sen ne anlarsın acaba. Anca oturduğun yerden konuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2020 10:50
Yapımların kalitesi şartlara göre değişir. Mesela bunun filmi çıksa sinemada 30 tl verip izlersem, hiç bir yaratıcılık olmadığını ve klişe bir film olduğunu düşünürüm. Fakat birşey bulamıyorsanız böyle filmler ilaç gibi geliyor. Eleştirmen mantığına girerek yorum yazmak çok gerçekçi de değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2020 14:03
Seviyorum böyle filimleri.güzell.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2020 13:39
daha konusu bilmiyorum ama şundan eminim kesin bir eş cinsellik vardır içine.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'te yayınlanacak The Old Guard filminden fragman geldi
İlginizi Çekebilir