Aksiyon oyunu Sekiro: Shadows Die Twice'ın haritası belli oldu

Furkan Güler 11.03.2019 - 10:55
Oyun ne kadar büyük?

Sekiro: Shadows Die Twice oyuncuları için yayınlanan yeni oynanış videolarının yanında oyunun açık dünya haritası da belli oldu. Geçtiğimiz akşam From Software tarafından düzenlenen canlı yayında oyunla alakalı yeni bilgiler veren geliştiriciler, canlı yayında Bloodborne'a benzer mekanikler gösterdi. Ayrıca oyunla alakalı ekran görüntüleri ve illüstrasyonlar da gösteren yapımcılar, oyunun haritasını anlattı.

Sekiro: Shadows Die Twice'ın açık dünya haritası

Aksiyon oyunu Sekiro: Shadows Die Twice'ın haritası belli oldu

Yarı açık dünya bir yapıda olan Sekiro: Shadows Die Twice'ın haritası pek fazla büyük olmasa da, oyun için yeterli olacaktır. Souls oyunlarının yanında Bloodborne'la da büyük bir başarıya imza atan From Software ekibi, bakalım Sekiro: Shadows Die Twice'la oyunculara nasıl bir deneyim sunacak? 2019'un en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan yapım, Souls oyunlarında gördüğümüz rol yapma unsurunu barındırmayacak. Bunun yerine daha hızlı bir oynanış ve aksiyonla bezenmiş mekanikleri kontrolcümüze veren oyun, büyük bir kesim oyuncu topluluğu tarafından heyecanla bekleniyor.

Bu sene çıkacak aksiyon oyunlarıyla yarışacak olan Sekiro: Shadows Die Twice, iddialı bir şekilde piyasaya çıkacak. Oyun, 22 Mart 2019 tarihinde piyasaya sürülecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 11.03.2019 22:43
Dark Souls serisi hayranlarının bu oyunu heyecanla beklemesine şaşıyorum. Karakter ve silah level sistemi kaldırılmış, Rpg öğeleri kaldırılmış, karakterin bir kolu kancaya mahkum bırakılmış, haliyle oyun kalkanlardan da mahrum bırakılmış, kalkan olmayınca dövüşlerin tokluğu ve ağırlığı dab(hantallığı kastetmiyorum) mahrum bırakılmış. Tüm bunların yerine Dark Souls oyuncularının becerisine kıyasla basitleştirildiğini düşündüğüm bir oyun çıkartılıyor. Bana sanki Dark Soulsdan farklı birşeyler sunmak istiyormuş gibi gözüküp de, serinin bir kaç önemli özelliğinin törpülendiği daha zayıf Dark Souls oyunu olacakmış gibi geliyor. Kamera açısı olsun, dövüş mekanikleri olsun, boss savaşları ve haritası olsun Dark Souls serisinin şablonundan pek bir farkı yok gibi gözüküyor, neden farklı birşey olma iddiasında anlamış değilim. Herkes oynayabilsin diye oyunu aksiyona kaydırıp kolaylaştırmamışlardır umarım. Alacağı maksimum puan ortalaması 87'yi geçemez diye düşünüyorum, o da en iyi ihtimalle. 82 bile olabilir demedi demeyin.
Combot
Combot 11.03.2019 23:59
1 ) FromSoftware yaptığı için heycanla bekliyoruz.
2) Kalkan olmayışı ve hızlı oynanış eksi olmaz Bloodborne'de bunu gördük.
3) Dark Souls kendi türünü yaratmıştır zaten, bu oyun souls like bi oyun olacak ve benzer yönler tabi olacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2019 14:09
Birinci bölümün haritası mı? neden bu kadar küçük
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aksiyon oyunu Sekiro: Shadows Die Twice'ın haritası belli oldu
İlginizi Çekebilir