Alan Wake'in devamı PC'ye de gelebilir!

Mahmut Saral 21.02.2012 - 14:51
Remedy'den açık kapı
Remedy tarafından uzun süredir geliştirilen ve önce X360, ardından da geçtiğimiz günlerde PC platformuna çıkan Alan Wake, birçok oyuncunun beğenisini kazandı. Stüdyo, yaklaşık 1 yıllık geliştirme döneminin ardından, şimdi de Xbox Live Arcade için American Nightmare'ı satışa sunmaya hazırlanıyor. Peki serinin bu yeni oyunu, ilerleyen günlerde PC ve PS3 için de satışa sunulur mu?

Konu hakkında konuşan Remedy'den Oskari Hakkinen, Alan Wake's American Nightmare'ın PC için de çıkma şansının bulunduğunu söyledi. İlk oyunun PC'ye çıkış sürecinin uzunluğunu göz önüne alırsak, American Nightmare için bu kadar uzun bir bekleyişin olmayacağını da sözlerine ekliyor. PS3 kullanıcıları için ise, maalesef üzücü haber var.

Oskari Hakkinen, PS3 için Alan Wake'i çıkartamayacaklarını, çünkü oyun motorunu X360 için optimize ettiklerini belirtiyor. Motor üzerinde düzenlemeler yapıldıktan sonra PS3'e gelmesi mümkün olabilir belki, ama bu da ekstra çalışma ve zaman gerektiriyormuş.

Ayrıca Hakkinen, Microsoft'la olan ilişkilerinin de gayet iyi olduğunu dile getiriyor. Sony ile yapacakları olası bir anlaşma, bu iyi ilişkileri olumsuz yönde etkileyebilir.

Alan Wake'in devamı PC'ye de gelebilir!
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 11:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alan Wake'in devamı PC'ye de gelebilir!
İlginizi Çekebilir