Alien: Isolation'un yapımcısı yeni bir FPS oyun geliştiriyor

Ahmet Özçilingir 17.06.2018 - 16:15
Yeni oyun yolda

Alien: Isolation sessiz sedası çıkmış, oynanış dinamikleri yönünden eleştirilere maruz kalsa da, gerilimli atmosferi ve çıktığı döneme göre oldukça iyi duran grafikleriyle oyun dünyasından geçer not almış bir oyundu. Alien: Isolation ve gerçek zamanlı strateji oyunu Total War serilerinden tanıdığımız geliştirici firma, Creative Assembly'nin yeni bir taktiksel FPS aksiyon oyunu üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Alien: Isolation'un yapımcısından yeni bir taktiksel FPS oyunu geliyor

Alien: Isolation ile birlikte pek çok oyunseverden ve oyun basınından da geçer not alan oyun geliştiricisi Creative Assembly yeni bir birinci tekil şahıs aksiyon oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Bu iddiaya sebep olan şey ise, yine bir iş ilanı. Yayınlanan iş ilanına göre, geliştirici şirket Creative assembly, bir "first-person taktiksel aksiyon" oyunu projesi için, oyun yapımcısı arıyor. Aynı ilanda firmanın teknik grafik animasyon tasarımcısı ve yapay zeka programcısı aradığı da belirtiliyor. Ortaya çıkan bu iş ilanının ardından akla Creative Assembley'in Rainbow Six Siege benzeri bir oyun üzerinde mi çalışıyor sorusu da gelmiyor değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2018 10:36
CA'nın üstlendiği bir çok proje var : TWW3, Three Kingdoms, Rome 2 yeni dlc, TWW2 için yeni dlc, büyük ihtimal Sega'nın baskısı altındalar, rahat nefes aldırmıyorlar adamlara...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2018 20:21
Yapın işte bir tane daha alien.Yada prometheus'a falan girin işte.Nedir bu popüler şeyi bizde deneyelim para kazanalım havaları..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alien: Isolation'un yapımcısından yeni bir FPS oyun geliyor
İlginizi Çekebilir