Aliens: Dark Descent çıkış tarihi ve fragmanı yayınlandı

Batuhan Bolat 22.03.2023 - 21:26
Focus Entertainment gerçek zamanlı strateji oyunu olan Aliens: Dark Descent çıkış tarihi ve fragmanı yayınlandı.

Focus Entertainment ve Tindalos Interactive, yeni bir oynanış fragmanı aracılığıyla gerçek zamanlı strateji oyunu Aliens: Dark Descent'in 20 Haziran'da PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Steam üzerinden piyasaya sürüleceğini duyurdu. Aliens: Dark Descent çıkış tarihi ve fragmanı oyun hakkında bazı bilgileri bize gösteriyor.

Aliens: Dark Descent çıkış tarihi ve fragmanı

İlk fragmanda, oyuncuların insan komandolarını uzaylılarla savaştırdığı ve kalıcı takım kayıplarından ve zihinsel çöküntülerden nasıl kaçınacaklarını öğrettiği gösteriliyor. Görüntülerde de görüldüğü gibi, oyuncular hikaye görevlerini tamamlamak ve ek görevleri yerine getirmek için büyük haritaları keşfedecekler. Zor durumlardan kurtulmak için yeni yollar bulacaklar ve komandolarını özellikleri, yetenekleri ve donanımları bakımından yükselterek güçlendirecekler.

Ekipteki her komando, farklı özelliklere ve silahlara sahip farklı bir sınıfa sahip. Örneğin, fragmanda gösterilen Çavuş Titus Connor daha iyi bir savaş deneyimi için yükseltilebilir. Bir yükseltme cesaretini artırırken diğer yükseltme ise savaş puanlarını daha hızlı yeniliyor. Ayrıca, oyunculara ayda bir ksenomorf salgınının neden olduğu korkunç olayı araştırma görevi veriliyor. Oyuncular, yüzlerce ölümü durdurmaya çalışırken yüzücüler, uzaylı kraliçeleri ve praetorianlar da dahil olmak üzere çeşitli ksenomorf yaratıklarıyla karşı karşıya kalacaklar. Aliens: Dark Descent oynanışı, farklı durumlarda stratejiler oluşturma ve liderlik etme becerisini kullanmaya zorluyor. Oyuncular, takımlarının sağlığı ve akıl sağlığı yöneterek zihinsel çöküntüleri önlemek zorundadırlar ki bu özellik Darkest Dungeon oyunlarından sizlere tanıdık gelebilir.

Oyunda güvenli bölgeler oluşturmak ve stratejik olarak liderlik etmenin hayatta kalmak için önemli olduğu vurgulanıyor. Oyuncular, düşmanlar hakkında bilgi almak için hareket sensörleri kurabilirken sürükleyici bir hikayeyi de takip edecekler. Kült filmlerle tanıtılan Alien evreninde geçen Dark Descent, tanıdık mekanlar, uzaylı yaratıklar ve yeni tehditler sunuyor. Son olarak, oyuncular yeni teknolojileri araştırmak ve askerlerini yeni silah ve donanımlarla geliştirmek için bir üs inşa ederler. Lansmanından önce ön sipariş veren oyuncular, Colonial Marines'leri için özel bir siyah zırh takımı ve Otago'nun güverte yaşamını canlandıracak bir kedi arkadaşı kazanacaklar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2023 00:29
Şu bakış açısı ile daha insan fiziğinde bire bir animasyonlar ile Vietnam savaşı ve macera Polisiye bir oyun yapsalar acaip satacak ama yok aga kafaları basmıyor.Keşke ben yapabilseydimde kanıtlayabilseydim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aliens: Dark Descent çıkış tarihi ve fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir