Amazon: 'God of War dizisi oyunlara inanılmaz derecede sadık olacak'

Ersin Kılıç 22.12.2022 - 17:05
Rings of Power ve Wheel of Time gibi projeleri hiç eden Amazon'dan God of War dizisi için iddialı açıklamalar gelmeye başladı.

Oyun uyarlamaları gerek sinema gerekse de dijital platformlarda hiç olmadığı kadar popüler hale gelmiş durumda. Özellikle dijital platformların çizgi roman, kitap ve oyun uyarlamaları konusunda oldukça atik olduklarını söyleyebiliriz. Her ne kadar The Boys ve Invincible gibi yapımlarla büyük beğeni kazansa da son dönemde Rings of Power ve Wheel of Time ile büyük eleştiriler alan Amazon, bir süre önce God of War dizisi için resmi duyuruyu yapmıştı. Duyurunun ardından iddialı sözler gelmeye başladı.

God of War dizisi aslına sadık olacakmış

Amazon: 'God of War dizisi oyunlara inanılmaz derecede sadık olacak'

Amazon, God of War dizisinde yapımcıların orijinal kaynak materyale "inanılmaz derecede sadık" kalacağını dile getirdi. Amazon Studios TV Başkanı Vernon Sanders, Collider'a verdiği bir röportajda yapım aşaması başlayan dizinin duygusal anlara sahip olacağını ve "kaynak materyale inanılmaz derecede sadık" olacağını belirtmiş.

"God of War için çok tutkulu bir hayran kitlesi olduğunu biliyoruz. Ancak her zaman aradığımız şey gerçek bir duygusal öz olup olmadığı, gerçek bir anlatı hikayesi olup olmadığı ve bence God of War'u bu kadar özel yapan şeyin bir parçası da bu." ifadelerinde bulunan Sanders, dizinin epik bir macera sunacağını ama aynı zamanda baba oğul ilişkisine sadık bir şekilde dokunacağını sözlerine eklemiş.

Açıkçası Rings of Power gibi bir potansiyelin hiç edilmesinden sonra Amazon'a pek inanasım gelmiyor fakat işin ucunda God of War olunca ister istemez oyuncuların projeye umutla baktığınız da söylemem gerek. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2022 17:27
"Rings of Power... gibi projeleri hiç eden Amazon" kime göre neye göre?
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2024 15:31
Editöre göre kime göre olacak :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2022 16:19
12:28 Sana mı soracak millet ne düşünüp yazacağını, ne sanıyorsun kendini, dış kapının mandalı, çakma sjw boş duyarcısı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2022 01:30
Lan siz hasta mısınız ? Neden Irkçı olalım. Adam Yunan siyah mı olsun ? Black Panther'i siyahi oyuncu oynamalı. Beyaz Black Panther olmaz.
ImpoliteKD
ImpoliteKD 27.12.2022 12:28
Daha olmadan "kesin siyah gay olur, kesin transeksüel olur" şeklinde, kendince aşağılamanın iyi niyetle bir alakası yok. Bu hem ırkçılık hem de nefret söylemidir. Yunan siyah olacaksa bunu yunanlılar dert etmiyorsa senin etmen saçma. Sen dış kapının dış mandalı bile değilsin bu konuda. Ama mesela civilization oyununda osmanlı padişahını Arap şeyhi gibi yapmışlar buna karşı çıkabilirsin ama yine aşağılayamazsın. İnsanları ırkları ya da cinsel kimlikleri üzerinden aşağılama dönemi çok eskide kaldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2022 14:43
Kratosun oğlunu bozmasınlar bu seferde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2022 17:05
Anormal her şeyi her yapımda karşımıza çıkararak zorla dayatan ve haklı olarak bu durumdan hoşnut olmayanları mesnetsizce cahil, yobaz, ırkçı, faşist olmakla suçlayan ve her halta boş duyar kasan "SJW" azalmayı beklemeden hemen yok olsa dünya bugün olduğundan çok daha iyi bir yer olurdu kesinlikle!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amazon: 'God of War dizisi oyunlara inanılmaz derecede sadık olacak'
İlginizi Çekebilir