Amazon'un Kara Kule dizisinden kötü haber geldi

Ersin Kılıç 16.01.2020 - 14:12
Amazon'un merakla beklenen Kara Kule dizisini iptal ettiği açıklandı

Stephen King'in belki de en önemli eseri olarak tanımlayabileceğimiz Kara Kule serisinin dizi projesinden üzücü bir haber geldi. Son dönemde oldukça iyi işlere imza atan Amazon, Kara Kule dizi projesinin iptal ediliğini açıkladı.

Amazon'un Kara Kule dizisinden kötü haber geldi

Deadline'ın haberine göre dizinin iptal edilmesinin en büyük sebebi prodüksiyon olarak Yüzüklerin Efendisi ya da diğer seriler kadar başarılı olamayışından kaynaklanıyor. Dizinin yapımcılarından biri olan Glen Mazzara yaptığı açıklamada "Diğer büyük seriler kadar kapsamlı bir iş değil" açıklaması ile dizinin bir nevi beklentilerin altında kaldığını dile getirmiş.

Son olarak bazı oyuncu haberleri ile karşımıza çıkan Kara Kule serisinin Büyücü ve Cam Küre hikayesi ile başlayacağına dair dedikodular da duymuştuk. Projenin bu kadar gecikmesi ve muallakta kalmasının en büyük sebeplerinden birisi de film projesi olmuştu. Idris Elba ve Matthew McConaughey gibi önemli isimleri bünyesinde barındıran Kara Kule (Dark Tower) filmi hem kurgu hem aktör seçimi hem de kitaptan çok daha farklı bir şekilde ilerlemesi ile eleştirilerin odağında yer almıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 23:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2020 16:39
Mahşer/The Stand bile 10 tane Kara Kule eder. O giriş cümlesi abartı olmuş.

-----------------------------------

Mahşer de dahil olmak üzere King'in birçok romanı Kara Kule evrenine bağlıdır.
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2020 09:18
Olaya eser olarak bakıyorum. Mahşer eser olarak kara kuleden daha iyi kurgulanmış ve yazılmış bir eser diye düşünüyorum. Yoksa kitaptaki Randall Flagg'ın kırık camlara basmasına rağmen en ufak bir acı ifadesi göstermediğine dair betimlemeler elbette insan üstü bir durumu gösteriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2020 23:34
Rolandı siyahi yaptıktan sonra eleştiri gelmemesini mi bekliyorlardı o rezalet film için? Büyük ihtimal filmin hala insanlardaki kötü etkisinin diziyi vurmasından endişe ettiler ki iptal kararı aldılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amazon'un Kara Kule dizisinden kötü haber geldi
İlginizi Çekebilir