Amber Heard karşıtı imza kampanyası 4 milyon imzayı aştı

Murathan Özlü 18.05.2022 - 10:33
Amber Heard karşıtı imza kampanyası 4 buçuk milyon imzaya ulaşmak üzereyken, Heard "kariyerini zar zor ayakta tuttuğunu" belirtti

Amber Heard karşıtı imza kampanyası gün geçtikçe büyüyor. Önce 2 milyon, ardından 3 milyon imza hedefi koyan ve tüm hedeflerine ulaşan imza kampanyasının yeni hedefi 4 buçuk milyon imzaya ulaşmak. Kampanya her geçen gün büyürken,  Amber Heard Aquaman 2 filmindeki rolünün, kamuoyunun tepkisi sebebiyle gittikçe ufaltıldığından yakınmış.

Amber Heard karşıtı imza kampanyası gün geçtikçe büyüyor

Heard ,dava sürecinde yaşadıklarını şöyle ifade etmiş:

" Bu süreçte kariyerimi ayakta tutmak için çok ama çok çabaladım. İş imkanlarından oldum. Hali hazırda içinde bulunduğum işlerden ve kampanyalardan çıkarıldım. İşime devam edebilmek ve kariyerimin en büyük fırsatını, Justice League içerisinde yer alma şansınıı ve Aquaman filminde rol alma imkanını ayakta tutabilmek için çok çalıştım. Boşanma sürecine denk geldiği için justice League'de kalabilmek için çok çaba sarf etmem gerekti."

Heard, DC ve Warner Bros ile imzaladığı antlaşmanın Justice League, Aquaman, ve Aquaman 2'yi kapsadığını ve Aquaman 2'deki rolünün gün geçtikçe küçültüldüğünü belirtmiş. Heard, Aquaman serisinde prenses Mera'yı canlandırıyor:

Amber Heard karşıtı imza kampanyası
" Senaryonun ilk taslağını ve zaman içerisinde değiştirilen taslaklarını yan yana koyduğumda, Mera'nın aksiyona girdiği sahnelerin büyük oranda kırpıldığını gördüm. Spoiler vermeyeceğim ancak iki karakterin dövüştüğü bir sahnede, benim rolümü fazlasıyla kısmışlar."

Amber Heard'ın Aquaman 2 filminden çıkarılması için başlatılan kampanya 4 buçuk milyon imzaya ulaşmak üzere. Johnny Depp ise, Fantastik Canavarlar filmindeki Grindelwald rolünü kaybetmişti.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2022 08:44
İmza linki nerede bizde basalım mührümüzü ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 17:24
yahu tamamda bizene coniyle davalıksa.ben para verip izliyorsam ekranda güzel genetiklere sahip bir bayanı görmek hakkım.tüketiciyim ben.görsel tüketiyorum.conide kokoinman bir keşin teki sonuçta.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bizlere ne abi?
Phoenixboy
Phoenixboy 19.05.2022 03:38
Bende para verip izliyorum. Johnny Depp'i Karayip Korsanlarında Jack Sparrow olarak görmek istiyorum. Şimdi ne olacak? D: Problem o kapak gururuna yediremedi, sırf tencere ondan ayrılmak istemediği için ona iftira atıp tüm iş kariyerini bitirdi.İkisinin mahkemesini twitch'te Asmongold ile ilk günden itibaren canlı olarak izliyorum. Kadın o kadar yapmacık ki.Depp'in avukatları Heard'in yalanlarını kanıtlarla birbir ortaya çıkartıp yüzüne vuruyor. Kadında da söz var kanıt yok. Üzerine ben yapmadım,haberim yok yapmışsa benden habersiz, avukatlarım yada halkla ilişkiler personalim yapmıştır modunda. Adam o kadar nazik bir ses kaydını almak için Heard'tan bile izin almış. Deep'in de kesin yaptığı birşeyler vardır..tabii ki fakat Heard'in anlattığı gibi olduğuna inanmıyorum. Kim her seferinde kendisine şiddet gösteren ve aşağılayan birine karşı her zaman sakin kalabilir ki? Ses kayıtlarını duysan, Heard'in içine şeytan kaçmış derdin. Yine de bir kadına vurmak yerine, eşyaları kırıp, o evden uzakla bence daha iyi bir tercih. Genelde Depp'in yaptığı buymuş. Kişisel fikrim; Heard, Deep'e yaptığı bütün şiddeti sanki Deep ona yapmış gibi insanlara satmaya çalışıyor. Tüm bu olay Deep bu toksik ilişkiden ayrılıp kadını bırakmak istemesi ve Heard'in Depp'ten ayrımak istememsi ve egosu. Ne demişler...Eşin yatakta senin tarafına sıçmaya başlarsa bence hayattaki seçimlerini düşünme vaktin gelmiştir :D (Sonra onu köpek yaptı dedilerde..göreceğiz)...mahkemenin devamini merak ediyorum.Mahkeme sonucu ne olursa olsun, Depp halk nazarında kazanmış gözüküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 22:46
Keşke fotoğraf olarak editli olanı kullanmasaydınız çünkü gerçek duruşmada gözlerinden hiçbir zaman yaş gelmedi. Sadece yüzünü saçma sapan şekillere sokmayı başardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 20:36
beter ol
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amber Heard karşıtı imza kampanyası 4 milyon imzayı aştı
İlginizi Çekebilir