Amnesia: A Machine for Pigs ve Kingdom New Lands Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 15.10.2020 - 18:04
Epic Games Store'da bu hafta Amnesia: A Machine for Pigs ve Kingdom New Lands oyunları ücretsiz oldu. Detaylar haberimizde!

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Oyuncuları açgözlülüğün, gücün ve çılgınlığın derinliklerine sürükleyen birinci şahıs korku oyunu Amnesia: A Machine for Pigs ve keşfedilmeyi bekleyen gizemler barındıran, uzak adalara dair öyküler anlatan strateji simülasyon türündeki hayatta kalma oyunu Kingdom New Lands 15-22 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store platformunda ücretsiz olarak dağıtılacak. 22 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Bunlara ek olarak önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Double Fine tarafından geliştirilen ve Majesco Entertainment tarafından yayınlanan sıra temelli aksiyon macera oyunu Costume Quest 2 ve Bloober Team SA tarafından geliştirilen ve Gun Media tarafından yayınlanan korku oyunu Layers of Fear 2, 22-29 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak.

Amnesia: A Machine for Pigs ve Kingdom New Lands Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games Store'da bu hafta Amnesia: A Machine for Pigs ve Kingdom New Lands oyunları ücretsiz oldu.

Amnesia: A Machine for Pigs

Yıl 1899. Zengin sanayici Oswald Mandus yatağında ateşler içinde uyanıyor ve karanlık ve korkunç bir motorla ilgili rüyalarının etkisinden kurtulamıyor. Meksika'ya yapılan felaket bir yolculuğun imgeleriyle ızdırap çektiği, endüstriyel ütopya hayallerinin suya düşmesiyle hayal kırıklığına uğradığı, suçluluk hissine kapıldığı ve tropik bir hastalığa yakalandığı bir kâbusa uyanıyor. Ev sessiz, zemin şeytani bir makinenin anlık etkisiyle sarsılıyor. Tek bildiği ise çocuklarının ölüm tehlikesi yaşadığı ve onları kurtarabilecek tek kişinin kendisi olduğu.

Kingdom New Lands

Hayatta kalma temalı strateji simülasyon oyunu Kingdom New Lands'de keşfedilmeyi bekleyen gizemler barındıran uzak adalara dair öyküler anlatılıyor. Bu Yeni Diyarlara yelken açıp yepyeni krallıklar kurmak için hükümdarların, tebaasının gücüne ihtiyacı olacak. Cesaretini topla ve sonuna kadar savaş, ey hükümdar! Yoksa Yeni Diyarlar seni fethedecek. Kingdom, modern retro estetiği ve atmosferik müzikleri olan, minimalist bir mikro-strateji oyunu. Oyuncular, sıfırdan yarattığı krallığını, dünyayı keşfederek genişletmeye, sadık bir halk toplamaya ve bu halkı Açgözlülük'ün her gece yaptığı saldırılardan korumaya çalışan bir hükümdarı yönetiyor.

Amnesia: A Machine for Pigs ve Kingdom New Lands oyunlarını 22 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 18:46
bu ücretsiz oyun haberleriniz ana sayfada gözükmüyor onu hallederseniz sevinirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amnesia: A Machine for Pigs ve Kingdom New Lands Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir