Amnesia The Bunker ertelendi

Tunay Şahin 15.05.2023 - 13:30
Amnesia The Bunker Haziran ayına ertelendi. Korku yapımlarına ilham kaynağı olan Amnesia'nın yeni oyunu için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Amnesia The Bunker, uzunca bir süredir beklediğimiz ve videolarını izlemeye doyamadığımız bir oyun. Ne yazık ki, oyun bazı öngörülemeyen sorunlar nedeniyle birkaç hafta ertelendi.

Amnesia The Bunker ertelendi: Haziranda yayınlanacak

Oyun 6 Haziran'da PC ve konsollar için yayınlanacak, ancak bu sizi üzmesin. Bazı iyi haberler de var. 22 Mayıs'ta Steam'e ücretsiz bir demo geliyor. Demonun konsollara gelip gelmeyeceği hakkında bir haber yok, ancak öyle görünüyor ki oyunu denemek istiyorsanız Steam'de yer alacak olan demo versiyonu sizi bekliyor olacak.

Amnesia The Bunker ertelendi

Amnesia The Bunker'ın 23 Mayıs'ta yayınlanması gerekiyordu, ancak özellikle Amnesia serisinde biraz gecikme, bir devam oyunu için uzun süredir bekleyen hayranlar için beklemeye değer olmalı. Oyunun, Steam'e göre 6 Haziran 2023'de yayınlanması bekleniyor.

Haziran, Diablo 4 ve Final Fantasy 16 gibi bir çok büyük oyunla dolu bir ay olacak. Amnesia'nın da piyasaya sürüleceği tarihi bu aya çekmesi ile Haziran'da oynayabileceğimiz oyunları sayısı artıyor.

Amnesia, Resident Evil, Silent Hill ve diğer korku serileri kadar iyi bilinmese de, serideki her oyun gerilim oluşturma ve saf terör konusunda bir ustalık içerir. İlk Amnesia oyunu olan Dark Descent, birçok kişi tarafından tüm zamanların en korkunç oyunu olarak kabul ediliyor ve birinci şahıs hayatta kalma korku oyunları için ilham kaynağı olmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amnesia The Bunker ertelendi
İlginizi Çekebilir