Among Us ve Riot Games, Arcane crossoverını duyurdu

Murathan Özlü 9.11.2021 - 14:17
Bir kaç gün önce duyurulan Fortnite crossoverının ardından Among Us ve Riot Games Arcane dizisi için işbirliğini duyurdular.

Among Us ve Riot Games, League of Legends'ın yeni animasyon dizisi Arcane için bir crossover etkinliği düzenleyecek. Riot'un Arcane'i iyice tanıtmak için başlattığı Progress Days etkinliği kapsamında Jinx Fortnite evrenine katılmış, ve PUBG Mobile ve Riot Games Arcane işbirliğini duyurmuşlardı. Şimdi ise sırada, Among Us oyuncularının Arcane dizisinden karakterlerin kılıklarına girebilmeleri var gibi görünüyor.

Among Us ve Riot Games Arcane dizisi için bir araya geliyorlar

Among us ile Riot Games'in işbirliğinin başka neler içereceği şimdilik bilinmiyor. Ancak League of Legends oyuncuları Progress Days boyunca Arcane dizisinin hikayesini, oyuna yeni eklenen "Konsey Arşivleri" ne dalarak inceleyebilecekler. Ayrıca yine etkinlik kapsamında Arcane Jayce kostümü de hediye edilecek. Kostümü alabilmek için bir oyun kazanmanız veya toplamda 3 LOL maçı oynamanız yeterli olacak.

Among Us ve Riot Games

League of Legends evreninin kart oyunu Legends of Runeterra'da yeni içeriklere kavuşacak. Oyuna kalıcı bir PVE modu, The Path of Champions eklenecek. Ayrıca oyuna yeni şampiyon olarak Jayce eklenecek. Ayrıca League Of Legends: Wild Rift'e Arcane dizisinin tarzını yansıtan Jinx ve Vi kostümleri eklenecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Among Us ve Riot Games, Arcane crossoverını duyurdu
İlginizi Çekebilir