Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filminde olacak mı?

Ersin Kılıç 5.05.2021 - 14:31
Uzun süredir dönen dedikoduların ardından sessizliğini bozan Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filmine dair açıklamalarda bulundu.

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filmi ile ilgili ilk defa ve net bir şekilde konuştu. Bildiğiniz gibi uzun bir süredir daha önce Spider-Man karakterine hayat veren Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi isimlerin yeni Örümcek Adam filminde yer alabileceği konuşuluyor. Bunun en büyük sebebi ise filmin çoklu evren konusunu işleyeceği ve daha önce gördüğümüz Dr. Octavius ve Electro gibi bazı karakterleri içerecek olması. Daha önceki filmlerden bazı karakterlerin geleceği resmi olarak açıklansa da örümcek Adam karakterine hayat veren isimlerin durumu biraz karışık ve hala netlik kazanmış değil. Peki bu isimlerden biri olan Andrew Garfield bu konuda hakkında ne düşünüyor?

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filmi hakkında net konuştu

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filminde olacak mı?

The Social Network, Silence, Hacksaw Ridge gibi filmlerde rol alan ve Oscar adaylığı da bulunan ünlü oyuncu Josh Horowitz'in sunduğu Happy, Sad, Confused isimli programa katıldı. Bu programda kariyeri ve kendisi ile ilgili birçok soruya cevap veren Garfield, soru üzerine Spider-Man: No Way Home filmi ile ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Bu konuda net açıklamalar yapan Garfield filmde yer almadığını, kendisine şu an için bu konuda herhangi bir teklif gelmediğini dile getirdi.

Andrew Garfield'ın en büyük şikayeti ise insanları ikna etmeye çalışması olmuş. Bu konudaki Kurt Adam ve Mafia oyunlarını örnek vermiş. Tabi bahsettiğimiz bizim bildiğimiz Mafia oyunları değil. Muhtemelen oyuncuların aralarında bulunan mafya ya da kurt adamı bulmaya çalıştığı bir masa üstü oyunundan bahsediyor. Among Us gibi düşünebiliriz. Bu oyunlarda insanları sürekli mafya ya da kurt adam olmadığınızı ikna etmeye çalışıyorsunuz ama sizi sürekli mafya olarak görüyorlar. Garfield kendisinin de bu aralar bu şekilde olduğunu dile getirmiş. Yani filmde yer almamasına karşın insanların sürekli bu filmde olacağını konuşmalarından açıkçası biraz dertli gibi gözüküyor.

Tabi oyuncu son olarak küçük bir açık kapı da bırakmış ve "Bu konuda herhangi bir çağrı almadım, Ama belki de arayacaklar 'insanlar bunu istiyor' diyecekler" ifadelerinde bulunmuş. Diğer taraftan Spider-Man: No Way Home filminin çekimlerinin bir süre önce sona erdiğini de hatırlatalım.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 21:06
Şu son oynayan veleti hiç sevmemiştim, bir insan ancak bu kadar o role yakışmaz. Eskiler iyidir.
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 17:16
O velet dediğin adam 26 yaşında seni gidi velet.
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2021 13:19
O velet 10 yil daha spiderman olarak kalir muhtemelen buyudugu zaman artik
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 23:41
Ne zaman olgun ve daha sert bir örümcek adam göreceğiz ? Ölmeden izleriz umarım. Olgun olmasını geçtim bari çizgi filmdeki gibi biraz eğlenceli bir kahraman olsun. Tobey'in oynadığı seriler daha güzeldi ama o da çok ağlaktı. Ulan örümcek adam olacağım hayat ... de olmaz :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 16:37
Toby'den sonra Spiderman,
Bale'den sonra Batman bitti :)
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2021 09:48
Yazık kafana
Kalan Karakter: 300 Gönder
Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filminde olacak mı?
İlginizi Çekebilir