Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home hakkında açıklama yaptı

Ersin Kılıç 9.09.2021 - 11:07
Uzun süredir filmde yer alacağı konuşulan Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filmi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filmi ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bildiğiniz gibi uzun bir süredir daha önce Örümcek Adam karakterine hayat veren Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi isimlerin yeni Örümcek Adam filminde yer alabileceği konuşuluyor. Yayınlanan son fragman ile birlikte bu konuda büyük bir beklenti de bulunmakta. Bunun en büyük sebebi ise filmin çoklu evren konusunu işleyeceği ve daha önce gördüğümüz Dr. Octavius ve Electro gibi bazı karakterleri içerecek olması. Tabi Marvel'ın da konuyla ilgili kesin konuşmaması ne denirse densin beklentileri tavan yapmış durumda. İşte daha önce de olmadığı konusunda söylemlerde bulunan ve konunun merkezinde olan Andrew Garfield, yeni Örümcek Adam filmi ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home filminde yer alıyor mu?

Variety sitesi ile bir röportaj yapan Andrew Garfield konuyla ilgili şu ifadelerde bulunmuş; "İnsanların bu konsept konusunda neden çıldırdıklarını anlıyorum... çünkü ben de bir Örümcek Adam hayranıyım. 'Aman Tanrım, ne kadar havalı olurdu' sahnelerini ve anlarını hayal etmeden duramazsınız. Fakat kayıtlara geçmesi açısından buna dahil olduğumu bilmediğimi söylemek benim için önemli. Kimseyi neler olduğunu bilmediğime dair ikna edemeyeceğimi biliyorum. Ne söylersem söyleyeyim, başım belada. Ya insanlar için gerçekten hayal kırıklığı olacak ya da gerçekten heyecan verici olacak."

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home hakkında açıklama yaptı

Garfield ayrıca Amazing Spider-Man serisi bitmiş olsa da bu dönemden büyük keyif aldığını ve süper kahraman filmlerini büyük keyifle takip ettiğini belirtmiş. Oyuncu aynı zamanda "Yalnızca güzeldi,. Emma [Stone] ile tanıştım ve hem onunla hem de Sally Field ile çalıştım. Bir anne figürü olan [Sony Pictures eş başkanı] Amy Pascal ile karmam vardı ve kavga ederdik, ama sonunda birbirimizi sevdik. Bu rolü neden yapmak istediğimi ve stüdyo başkanı olarak ihtiyaçlarının neler olduğu konusunda elimizden geldiğince ortada buluşmaya çalıştık.” ifadelerinde bulunmuş.

Filmin başrol oyuncusu Tom Holland ise Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok ile ilgili yaptığı açıklamada fragmanın buzdağının görünen kısmı olduğunu belirtmiş ve beklentilerin daha da yükselmesine sebep olmuştu.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2021 21:51
Haber yapılacak bir şey dememiş ki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2021 18:15
Yeme bizi, filmdesin biliyoruz (Sonra fanlar neden hayal kirikligi yasadi, veriyoruz gazi kendi kendimize sonra elimizde patliyor.).
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2021 21:12
Ya insanlar için gerçekten hayal kırıklığı olacak ya da gerçekten heyecan verici olacak."
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2021 20:46
Güzel abim bak şuan klavyemde fotoğrafın var (aynı bu haberin kapağındaki foto) öyle bir bakıyorsun ki fazla ümit veriyorsun. 1 Rolünü seviyorsun. 2 Marvel bu konsepti düşünüyor. 3 böyle bir konsept gişeyi uçurur yani olmama ihtimalin 0 ama alenen söylemeyip spoiler vermediğin için teşekürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2021 13:00
Haberde bir ton şey yazılmış ama net bilgi yok. Garfield kardeş siyasiler bile bu kadar belirsiz konuşmuyor yav.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home hakkında açıklama yaptı
İlginizi Çekebilir