'Spider-Man: No Way Home fragmanı buz dağının görünen kısmı'

Ersin Kılıç 24.08.2021 - 16:47
Filmin başrol oyuncusu Tom Holland yaptığı açıklama ile Spider-Man: No Way Home fragmanının çok az şey gösterdiğini dile getirdi.

Dün ortaya çıkan sızıntı fragmanın ardından Sony bildiğiniz gibi erken davrandı ve Spider-Man: No Way Home fragmanı sabah saatlerinde yayınlandı. Fragmanda beklenen bazı sahnelerin yanı sıra birçok sürpriz sahnenin olduğunu da söyleyebiliriz. Filmin başrol oyuncusu olan Tom Holland ise beklentilerimizi daha da yükseltecek bir açıklamaya imz attı.

Spider-Man: No Way Home filminde çok daha fazlası var

'Spider-Man: No Way Home fragmanı buz dağının görünen kısmı'

Kendi Instagram hesabı üzerinden bir hikaye paylaşan Tom Holland, burada hem duygularından hem de filme olan beklentilerde değinmiş. 10 saatlik bir uçuşun ardından telefonunu açan ve tepkileri gördüğünü söyleyen Holland, sözlerine şu şekilde devam ediyor; "Telefonumu açtım ve telefonum kafayı yedi. Filme gösterdiğiniz sevgi ve destek çok heyecan verici. Dürüst olmak gerekirse, bu sadece buzdağının görünen kısmı. Başka neler olacağı hakkında hiçbir fikriniz yok. Sizinle daha fazlasını paylaşmak için çok heyecanlıyım çocuklar. Örümcek Adam ile geri dönmek, size fragmanlar göstermek, filmlerin çıkması çok iyi hissettiriyor."

Spider-Man: No Way Home fragmanında filmin ana kadrosu dışında Benedict Cumberbatch tarafından canlandırılan Doctor Strange ve Spider-Man 2 filminde Doc-Ock karakterini canlandıran Alfred Molina yer alıyor. Fragmanda ayrıca Green Goblin'in kahkahasını, bombasını görüyoruz. Yine Elekctro, Sandman ve muhtemelen Lizard gibi karakterlere dair bazı ipuçları da bu fragmanda yer alıyordu. Son olarak filmin 17 Aralık'ta vizyona gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 16:57
Eski spidermanlar da olacaktı o hala geçerli mi ? Haberleri takip edemedim..
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 18:03
kostümlü fotoğrafları düştü internete ( tabi doğru mu değil mi bilmiyorum )
Kalan Karakter: 300 Gönder
'Spider-Man: No Way Home fragmanı buz dağının görünen kısmı'
İlginizi Çekebilir