Android'in en iyi oyunları bu serviste!

Merlinin Kazanı 3.09.2013 - 09:34
Fobito işinizi kolaylaştıracak
Ücretsiz ve tamamen Türkçe bir servis olan Fobito, yeni oyun keşfetme konusunda size yardımcı olmaktadır. Hergün size yeni oyun önerileri sunan Fobito, Google Play Store üzerindeki binlerce oyunu tarar ve bu oyunların arasından en çok beğeni ve yorum alanları beğenilme oranları ile size sunar. Ayrıca bu Android oyunları filtrelenir ve aralarında bedava olanlar daha çok ön plana çıkar. Böylece bedava oyun indirmek zahmetsiz bir işlem haline dönüşür. Uygulama ile ücretli olan oyunlara da göz atmanız mümkündür.

Android'in en iyi oyunları bu serviste!
Fobito'da size sunulan oyunların kategoriler altında gruplanması oyunlara tercihlerinize göre daha kolay erişmenizi sağlar. Araba oyunları, futbol oyunları, zeka oyunları, basketbol oyunları ve çocuk oyunları gibi kategoriler altında sevdiğiniz türde oyuna hızlıca erişebilirsiniz. Fobito kurulu oyunlarınızı tek bir yere toplamanıza imkan verir. Bu sayede bu oyunları kaldırmanız çok daha kolay olmaktadır.

Fobito'nun en başarılı yönlerinden birisi sosyal bir oyun portalı olmasıdır. Uygulama ile arkadaşlarınızın hangi oyunları oynadığını, telefonlarına hangi oyunları kurduklarını görebilmektesiniz. Bunun yanında arkadaşlarınızın durum güncellemelerini beğenme ve yorum yapmak da mümkündür.  Oynadığınız oyunun kendi duvarında da yorum paylaşabilir, oyunu oynayan başka insanların yorumlarına göz atabilirsiniz. Fobito sayesinde yeni arkadaşlıklar kurabilmenize de olanak sağlanmaktadır.

-Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Android'in en iyi oyunları bu serviste!
İlginizi Çekebilir