Angelina Jolie, yakın bir tarihte yine kötü günler geçirebilir

Furkan Güler 28.12.2017 - 17:20
Ünlü isim için "büyük çöküşün eşiğinde" benzetmesi yapıldı.

Angelina Jolie, oynadığı filmler sayesinde hepimizin gönlünde taht kurmuş bir oyuncu olmayı başardı. Hollywood'un en başarılı kadın aktörlerinden bir tanesi olan Jolie hakkında yine kötü haberler gelmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız aylarda kendisi hakkında çıkan hastalık haberlerini kabul eden ve iyileşme sürecine giren Angelina Jolie'nin, Amerikan National Enquirer gazetesinin haberine göre sık sık başı dönüyor, bayılıyor, düzgün beslenmiyor, protein almıyor ve sadece küçük meyveler ile besleniyor.

Angeline Jolie yine hastalığın eşiğinde

Angelina Jolie için "büyük bir çöküşün eşiğinde" benzetmesini yapan gazete, Angelina Jolie'nin psikolojik olarak erimeye doğru yol aldığını da belirtti. Brad Pitt ile yaşadığı boşanma süreci sebebi ile sürekli sigara ve şarap içtiği söylenilen Angelina Jolie, umarız geçirdiği bu zor günlerin üstesinden gelebilir. Ancak gazetenin bu haberine rağmen Angelina Jolie'nin yakın arkadaşları bu iddiaların hepini reddetti ve yalanladı.

Son olarak geride bıraktığımız isim Vanity Fair'e yaptığı açıklamada, bir kadından daha fazlasını hissettiğini ve seçimlerinin arkasında durduğunu belirtmişti. Öncelikleri arasında ailesi, sağlığı ve hayatı olduğunu vurgulayan Angelina Jolie, bunların bir kadını tamamlayan unsurlar olduğu söyleminde bulunmuştu.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2017 02:54
siteyi 2008 den beri takip ediyorum. iyice boş haber yapıyorsunuz son 2 yıldır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 19:36
umarım iyidir kendisini çocukluğumdan beri severim, onu ilk Tomb Raider filmiyle tanımıştım. Bu haberciler reyting için sahte haber bile yazabiliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 18:29
holywood da bir olay var sanki böyle gözden düşmüşmü desem,sisteme karşı gelmeye çalışanmı desem ne desem bilemedim bu tür oyuncu şarkıcılar vb sürekli kötüleniyorlar ve paralarını falanda hep kaybediyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 17:54
Simsınlarda kiloda alacak diooolaaaa.. Ben her türlü nikahıma alırım o başka da kendisine sağlık diliyorum :D:D:D:D :p
Kalan Karakter: 300 Gönder
Angelina Jolie'yi kötü günler bekliyor
İlginizi Çekebilir