Anne Hathaway ve Jared Leto, Apple dizisi WeCrashed başrolünde

Özgür Deveci 31.01.2021 - 00:29
WeWork şirketinin hikayesini konu alacak WeCrashed dizisinin başrollerinde Jared Leto ve Anne Hathaway yer alacak.

WeWork şirketinin hikayesini konu alacak WeCrashed dizisinin başrollerinde Jared Leto ve Anne Hathaway yer alacak. Dizi, dünyanın en değerli girişimlerinden WeWork'ün açgözlülükle dolu yükselişini ve kaçınılmaz düşüşünü konu alacak. Hathaway, Les Misérables'in 2012 versiyonundaki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanırken, Leto ise 2013 yılında vizyona giren drama filmi Dallas Buyers Club ile en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazanmıştı. Her iki oyuncu da başrolün yanı sıra, dizinin yönetici yapımcıları olarak görev alacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise, şu an için belirsizliğini koruyor.

Anne Hathaway ve Jared Leto, Apple dizisi WeCrashed başrolünde

Anne Hathaway ve Jared Leto, Apple dizisi WeCrashed başrolünde

Hathaway, son olarak bir Doug Liman filmi Locked Down ve The Witches'ın HBO Max versiyonunda rol aldı. Ünlü oyuncunun diğer büyük filmleri arasında The Devil Wears Prada, Rachel Getting Married ve Interstellar yer alıyor. WeCrashed ise, Fox'un Get Real adlı komedi dizisinde oynadığından bu yana ilk televizyon projesi olacak. Leto, ilk olarak ABC draması My So-Called Life'ın çıktığı dönemde yükseliş yakaladı. Dallas Buyers Club ile birlikte Fight Club, Requiem for a Dream ve Blade Runner 2049 gibi bir dizi popüler yapımda başrol oynadı. Ayrıca 8 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek Morbius filminin de başrol oyuncusu olan Leto, 30 Seconds to Mars grubunun kurucu üyelerinden biridir.

WeCrashed'ın senaryosunu kaleme alan Lee Eisenberg ve Drew Crevello, dizide yürütücü yapımcı ve showrunner olarak görev alacak. Eisenberg daha önce, aynı zamanda dizinin yönetmenliğini de yaptığı Apple yapımı antoloji serisi Little America'da çalışmıştı. Buna ek olarak geçtiğimiz yıl Eisenberg'in yayıncı ile genel bir anlaşma imzaladığı duyurulmuştu. John Requa ve Glenn Ficarra ise, yönetici yapımcılığın yanı sıra dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Charlie Gogolak ve Natalie Sandy, Leto's Paradox yapım şirketi aracılığıyla Emma Ludbrook ile birlikte yönetici yapımcı olarak hizmet verecek. Apple Studios ise, dizinin yapımcılığını üstleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2021 01:15
Jared LETO hayatımın en tuhaf döneminde izlediğim 2009 yapımı Mr. Nobody filmi ile gözümde devleşmişti. Ayrıca Bir Rüya için Ağıt filmi. Adam az ama EFSANE filmlerde oynuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anne Hathaway ve Jared Leto, Apple dizisi WeCrashed başrolünde
İlginizi Çekebilir