Anonymous: Sony, hayal kırıklığına uğradım!

Murat Halilbeyoğlu 9.05.2011 - 15:01
Hacker grubu Sony'nin iddialarını yanıtladı
Daha ilk günden itibaren Sony, PSN'e yapılan izinsiz girişten dolayı Anonymous'u suçlamaktaydı. Başlarda bu suçlamalara kesin bir şekilde itiraz eden örgüt artık yavaş yavaş sinirlenmeye başlamış gibi gözüküyor ve yeni yayımladıkları basın bültenine göre de aynı zamanda hayal kırıklığına uğramışlar.

Geçtiğimiz günlerde sitemizde de haber yaptığımız, Financial Times makalesinde, Anonymous'tan olan iki hacker'ın PSN işine bulaşmış olabileceğine dair yazılan makalenin de gerçeği yansıtmadığını ve makaleyi yazan Joseph Menn'in bütün bu bilgileri zamanında rezil olmaktan kurtulamayan güvenlik firması HBGary'nin CEO'su Aaron Barr'dan aldığını iddia ediyor.

Hatta örgüt belki de bütün bu PSN'e sızma olayının aslında Sony'nin sunucularının kredi kartı güvenlik standartlarını karşılayamamasından dolayı uydurulmuş bir düzmece olabileceğini de belirtiyor.

Ne olursa olsun Anonymous'un şöhretini korumak için epey çaba harcadığı gerçek.

İşte örgütün yayımladığı en son basın bülteninden önemli bir kısım:

"Görünüşe göre şirketlerin gücü kötüye kullanma girişimlerinin cezasız kalmayacağını Sony zor yoldan öğrenmek istiyor. Ortalık sakinleşince Sony'nin Anonymous saldırılarından çok esas korkması gereken şey milyonlarca kullanıcının ona karşı açacağı dava olmalı...OYUNLAR başlasın.:>"
Yorumlar 40
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anonymous: Sony, hayal kırıklığına uğradım!
İlginizi Çekebilir