ANT Gaming yeni kan arayışında

Ceyda Doğan 2.02.2015 - 15:40
Bakalım sonuçlar ne olacak?
Legaue of Legends Bahar Finalleri'nin bitişinin ardından tahmin edilen dağılışlar ve oyuncu değişikleri kendisini gösterdi. Yakın zamanda ANT Elektronik Sporlar Kulübü yani Ant Gaming LoL takımı için yeni takım arayışına girdiğini resmi Facebook sayfasından duyurdu.

12 Nisan tarihine kadar başvuruları alan ANT Gaming, 9 Nisan tarihi itibariyle Facebook sayfasından şu şekilde bir duyuru yaptı:

"Merhaba arkadaşlar, gece saat 12'yi geçtiğine göre sıcak sular kaynamaya başlayabilir.

League of Legends kadromuzda BM ligi ve BMF boyunca bizimle birlikte olan Utku Can "Realen" Zorlu Mustafa B. "Lethénor" Uludağ ve Ishak "un1tback" Yılmaz ile karşılıklı olarak anlaşmalı bir şekilde yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendilerine bugüne kadar kulübümüze olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Orman rolünde oynayan oyuncumuz Mert "PUCC1OwNz" Uygar ise okul ve sosyal yaşantısı sebebiyle oyuna bir süre ara vermiş bulunuyor, kendisi kulübümüzün bünyesinde bulunmaya devam edecektir.

Kadromuzla ilgili yeni gelişmeleri ve yenilenecek kadromuzu ilerleyen günlerde açıklayacağız. Bizi takipte kalmaya devam edin."

ANT Gaming yeni kan arayışında
Not: Takıma başvurmak isteyen LoL takipçileri, takımın resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilir.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
ANT Gaming yeni kan arayışında
İlginizi Çekebilir