Ant-Man and the Wasp filmi için yeni bir görsel daha yayınlandı

Ersin Kılıç 17.01.2018 - 09:41
Ant-Man and the Wasp filminden yeni bir kare yayınlandı

Ant-Man son olarak Captain America: Civil War filminde karşımıza çıkmış ve belki de ufak tefek olduğu için Avengers: Infinity War fragmanında görememiştik. Neyse ki bu filmde yer alacağını bildiğimiz karakterin devam halkası için de çalışmalar son sürat devam ediyor. Çekimleri Kasım ayında tamamlanan ve prodüksüyon aşamasına geçen film için yeni bir görsel yayınlandı.

Ant-Man ve Wasp ikilisi aksiyona hazır 

Bu görsele baktığımızda filmin iki ana karakteri Ant-Man ve Wasp'ı kostümleri içerisinde görüyoruz. Daha önce Evangeline Lily tarafından canlandırılan Hope van Dyne, yani nam-ı değer Wasp karakteri için bir görsel zaten yayınlanmış ve kostümün zaten güzel olan aktrise bir hayli yakıştığını söylemiştik. Paul Rudd'un canlandırdığı karakteri ise devam filmi için yayınlanan görsellerde ilk defa kostüm içerisinde görüyoruz.

Paul Rudd'un bir kez daha Ant-Man rolü ile karşımıza çıkacağı filmde Evangeline Lily'i Hope Pym (Wasp), Michael Dougles'ı Dr.Hank Pym ve Michael Pena'yı ise Luis rolü ile göreceğiz. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Peyton Reed bulunuyor. Ant-Man and the Wasp filminin 6 Temmuz 2018'de gösterime gireceğini de hatırlatalım. Filmden gelen bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ant-Man ve Wasp aksiyona hazır görünüyor
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2018 10:49
Keşke omuz ve göğüs kısmı sarı olsaydı kostümün.Orjinaline bir gönderme iyi olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
yasar_sirkeci
yasar_sirkeci 17.01.2018 10:01
Aslında fragmanda gözüküyor 1 saniye kadar , yeterince dikkatli olanlar gördü :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ant-Man ve Wasp aksiyona hazır görünüyor
İlginizi Çekebilir