Anthem için paylaşılan açık dünyanın doğru olduğu açıklandı

Furkan Güler 1.08.2018 - 10:57
Oyunun geliştiricisi gösterdiklerinin doğru olduğunu kabul etti.

EA Games ve BioWare'ın ortaklığıyla geliştirilen Anthem, Destiny serisinden sonra tarzıyla oyuncuları büyük bir beklenti içerisine soktu. Eski Mass Effect üçlemesini yapan ekibin de yapım aşamasında yer aldığı oyunla alakalı yeni bir gerçek daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz E3 fuarında gösterilen Anthem'ın açık dünyasının doğru olduğu açıklandı. Gösterilen demoda yer alan açık dünyanın oyuncular tarafından şimdilik küçük olduğu söyleniyor. Oyunculara serbestlik anlamında mekanikler vadeden ancak küçük bir açık dünya ile sınırlayan geliştiriciler, muhtemelen ilerleyen güncellemelerde açık dünyayı büyüteceklerdir.

Anthem'ın açık dünyası ne kadar büyük?

Anthem için gösterilen açık dünyanın doğru olduğu belirtildi

Gösterilen haritayı 7 bölgeye ayıran geliştiriciler, açık dünyanın küçüklüğe ile eleştirilere maruz kalsa da, açık dünyayı bol bol içerikle dolduracaktır diye tahmin ediyoruz. Boş ve büyük bir açık dünyada oynamaktansa, oyuncular yeterli ancak dopdolu bir açık dünyada oynamayı tercih ediyor. Ayrıca çevrimiçi ve co op tabanlı olan Anthem'ın, oyun sonunda oyuncular son seviyeye geldiğinde ne gibi içerikleri gün yüzüne çıkartacağı da belli değil. Umarız Anthem'ın sonu Destiny gibi olmaz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 03:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2018 12:43
destiny'nin sonu ne olmuş ki umarız destiny gibi olmaz diyorsunuz? ilk oyun 3. senesinde hala deli gibi oynanıyordu, yayınlarını binlerce insan izliyordu ve sürekli güncel tuttular oyunu içerik getirdiler. destiny 2 kastedildiyse ayrı o tam bir fiyaskoydu.
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2018 11:34
10 yıl boyunca destek vereceğiz deyip 3. yılı dolmadan destiny 2 yi çıkardılar olan buydu deli gibi falanda oynanmıyordu oynansa d2 yi çıkarmazdı adamlar,millet lootbox dan kustu artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2018 16:12
güncelleme ile birşeyler yapılacaksa hiç ümit bağlamayın destiny vakası geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem için gösterilen açık dünyanın doğru olduğu belirtildi
İlginizi Çekebilir