Anthem'da oyuncuları çileden çıkartan yeni bir hata daha bulundu

Furkan Güler 1.04.2019 - 10:11
Bu da olmasın artık...

Bu senenin beklentileri karşılayamayan oyunu Anthem, her bir yamasıyla oyuncuların adeta sinirini bozmaya devam ediyor. Son yamasıyla oyunun PC sürümünde yaşanan FPS düşüşleri, oyuncuların tepkisini çekmişti. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bir hata, oyuncuların sabrını sınar nitelikte. Grafiksel açıdan kaynaklanan yeni hataya göre Anthem'da bulunan bir bölüm sonu canavarı görünmez oluyor. Görünmez bir şekilde savaşan bu bölüm sonu canavarını yenmek için altıncı hissinizi kullanmak zorundasınız.

Anthem'da oyuncuları çileden çıkartan yeni bir hata daha bulundu

Karakteri güçlü olan oyuncuların kolayca geçtiği ancak karakterini belli bir seviyeye taşımak isteyen oyuncuların sinirini bozan bu durum, BioWare tarafından henüz düzeltilmedi. Ancak oyunun devamlı olarak bir yerlerden hata vermesi, oyunun oyuncu kaybetmesine neden oluyor. Çıkışından bu yana düzelmeyen oyunun oyuncu sayısı, muhtemelen oldukça fazla düşmüştür. Bakalım BioWare ekibi, söz verdiği gibi oyunu en sonunda tam olarak oynanabilir bir hale getirecek mi?

Peki siz Anthem hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu satın aldıysanız, oynamaya devam ediyor musunuz? Veya siz de diğer oyuncular gibi oyundan sıkılıp ara mı verdiniz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 1.04.2019 14:34
Abi direk iade kabul edip insanların mağduriyetlerini giderecekler.
Bu resmen sahtekarlık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem'da oyuncuları çileden çıkartan yeni bir hata daha bulundu
İlginizi Çekebilir