Apex Legends Mobile yolun sonuna geliyor: İşte kapanış tarihi!

Ege Erkek 1.02.2023 - 07:57
Apex Legends Mobile geçen yılın mayıs ayında piyasaya sürülmüştü. 9 aydır hizmet veren bu mobil yapım çok yakında aramızdan ayrılacak.

Respawn Entertainment'ın geliştirdiği ve Electronic Arts tarafından yayımlanan Apex Legends Mobile birinci yaşında hem doğum gününü kutlayacak hem de ölümü tadacak. Zira bu yapım 1 Mayıs 2023 tarihinde mobil oyun piyasasından elini ayağını çekecek.

Apex Legends Mobile neden çekiliyor?

Apex Legends Mobile

Respawn Entertainment mevzubahis birinci şahıs mobil nişancı oyununun son zamanlarda kalite, nicelik ve oynanış bakımından rakiplerine nazaran çok geride kaldığını belirtti. Bugünden itibaren Apex Legends Mobile'dan alışveriş yapamayacak, kendisini Google Play Store'dan veya App Store'dan indiremeyeceksiniz.


Oyuncular artık sadece oyun içerisinde sahip olduğu altınları harcayabilir. İlgili sürecin sonuna gelindiğinde ise Apex Legends Mobile'ın dünyadaki bütün faaliyetleri durdurulacak ve oyun oynanamaz bir hâle getirilecek.

EA Kullanıcı Sözleşmesi hükümleri uyarınca gerçek parayla yapılan alışverişler için herhangi bir geri ödeme yapılmayacak. Apex Legends hayatına PC ve konsollarda devam edecek. Respawn Entertainment bu konu hakkında şunları söyledi:

“Apex Legends Mobile'ı devre dışı bırakmak için üzücü bir karar verdik. Bu kararı vermek hiç kolay değil. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı oyuncularımıza layık olan yüksek kaliteli oynanış deneyimini ve nitelikli içeriği sunmak konusunda istikrarlı olamadık. Sonuç olarak oyunumuz ömrünü 1 Mayıs 2023'te (Saat 16:00 -- Kuzey Amerika Pasifik Saati) tamamlayacak. Apex Legends Mobile'da kısa süreliğine de olsa bize eşlik eden ve vakit geçiren oyuncularımız ile ekiplerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Size tüm içtenliğimizle teşekkür ediyoruz.”

Apex Legends Mobile hakkında neler düşünüyorsunuz?
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2023 07:50
2.5 yıllık bir serüvenin sonu bu. Çok üzdü beni.????????????????????????????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2023 20:01
Zaten neden mobil için çıkardılar ki? PC de daha iyi gidiyor. İyi oldu bence. Böyle güzel bir oyunun mobilde olmasına hiç gerek yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2023 09:50
Rakibi pubg olduğu için malesef işleri zor. Zaten pubg de mobile daha ağırlık veriyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends Mobile yolun sonuna geliyor: İşte kapanış tarihi!
İlginizi Çekebilir