Apex Legends Sezon 13 çıkış tarihi ve yeni Legend fragmanı yayınlandı

Batuhan Bolat 26.04.2022 - 11:03
Electronic Arts, Apex Legends Sezon 13 ile ilgili ayrıntıları ve yeni kahramanı sezon çıkışından önce açıkladı.

Apex Legends Sezon 13 öncesi Saviors başlıklı  yeni içerik sezonu ve Apex Legends'in son kahramanı olan Newcastle tanıtıldı. Fragmanda tarih ve bazı özellikler göze çarpıyor.

Apex Legends Sezon 13, 28 Nisan'da çıkıyor

Apex Legends: Savior 28 Nisan'da çıkacak. Fragmanda göze çarpan en önemli şey şüphesiz yeni Legend Newcastle oldu. Görünüşe göre yeni kahramanımız Newcastle, birçok koruma yeteneğine sahip gibi görünüyor. Fragmanda heyecan verici dövüşler ve dev bir deniz canavarı görüyoruz.

Newcastle ilk olarak Apex Legends resmi YouTube kanalında Respawn Games tarafından yayınlanan Stories from the Outlands: Gridiron videosunda Bangalore'un erkek kardeşi Jackson olarak ortaya çıkmıştı.

Görünüşe göre Newcastle kalkanlara büyük önem veriyor. Fragmanda takım arkadaşları düşmanla karşı karşıya iken kalkanlarının kullanışlı olduğunu görüyoruz. Özellikle de yaratığın okyanustan çıktığı ve takım arkadaşını koruyarak onu güvenli bir yere çekmesi ise göze çarpan detaylardan birisi.

Bu fragman bizlere Apex Legends 13. sezon için pek çok ekleme yapılacağı izlenimi verse de sezon ortaya çıkana kadar tam olarak nelerin yeni olduğu konusunda kesin olarak bilemeyeceğiz gibi görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends Sezon 13 çıkış tarihi ve yeni Legend fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir