Respawn artan Apex Legends lag problemi için yeni bir güncelleme yayınladı

Murathan Özlü 21.09.2021 - 14:12
Respwan, Bir süredir oyuncuların sıklıkla oyundan düşmeleri gibi problemlere yol açan Apex Legends lag problemine yönelik bir güncelleme yayınladı.

En son (yine) Titanfall 2'ye hacker saldırısı ile gündeme gelen Respawn, son dönemde iyice artan Apex Legends lag problemi için bugün bir güncelleme yayınladı. Söz konusu bağlantı sorunu, basit bir gecikme probleminin ötesinde, oyuncuların devamlı bağlantı kopması yaşamasına sebep oluyor, yani Apex Legends sunucuları şu an oldukça sıkıntılı.

Apex Legends lag problemi Respawna göre yarın sona erecek

Respawn, yayınlanan güncellemenin sorunları "düzgün bir biçimde" ortadan kaldıracağını iddia ediyor. Firmanın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

" Apex Legends için, oyun içinde ışınlanma, paket kaybı/oyundan kopma ve lag sorunlarını ortadan kaldıracak bir güncelleme yayınladık. Ayrıca, hareketli bayrak pozu yapmanın da oyunun çökmesine sebep olduğunu tespit ettik.

Bu yüzden oyunculara bu pozları şimdilik iptal etmelerini tavsiye ediyoruz. Bu sorun ve daha fazlası için yayınlayacağımız güncelleme Çarşamba günü yayınlanacak."

Apex Legends lag

Geçtiğimiz hafta başlayan Apex Legends lag probleminin "normalin yaklaşık 3 katı kadar bağlantı kopması" yaşanmasına sebep olduğu belirtiliyor. Respawn,  oyunun yarın -22 Eylül Çarşamba- tamamen normale döneceğini ifade ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2021 15:35
Şuan ki teknoloji ile biraz daha TF2 nin üstüne koyup Titanfall 3 yapsanız harika olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Respawn artan Apex Legends lag problemi için yeni bir güncelleme yayınladı
İlginizi Çekebilir