Apex Legends yeni karakter ile ilgili sızıntı doğrulandı

Talha Ramazan Yüzmeç 23.07.2022 - 11:16
Apex Legend resmi hesabından atılan bir tweet bir sızıntının iddia ettiği bilgileri doğruluyor. Bu gelişme oyuncuları fazlasıyla heyecanlandırmış gibi gzöüküyor.

Apex Legends sezon 13'ün bitmesine iki haftadan biraz daha uzun bir süre kalmışken Respawn Entertainment, gelecek sezon için hayranlarını heyecanlandırdı. Apex Legends Twitter hesabı, oyunculara Apex Legends yeni karakter hakkında fikir vermek için geçmişe yolculuk etti. Bu yolculuk sırasında ilginç detaylara ulaştı.

Apex Legends yeni karakter nişancı olabilir

Apex Legends, 2019'da sıfır pazarlama yöntemi ile piyasaya sürüldüğünde battle royale sahnesini şaşırtmıştı. Oyun nişancı ve battle royale oyunu olmasına rağmen dünya inşa etme ve hikâye anlatımına yoğun bir şekilde odaklanması nedeniyle, oyuncuların ilgisini çekmişti. Resmi Apex Legends Twitter hesabı, "Gezegendeki iki kişiden biri olduğunuzda kendinizi meşgul etmelisiniz." diyerek bir günlüğün sayfalarını yayınladı. 

Bu sayfalarda iki ay boyunca ismi verilmeyen karakterin gezegende anneleriyle olan deneyimlerini anlatılıyor. Günlüğün sahibi, avlanma deneyimlerinden ve gezegende etkileşime girecek daha fazla insan olmamasından yakınıyor. Günlükte avlanmanın büyümesine nasıl yardımcı olduğunu da anlatıyor. Bu gelişme oyuncuların yakında oyuna gelecek karakter ile ilgili bazı detayların açıklandığını düşünmesine sebep oldu. 

Apex Legends yeni karakter ile ilgili sızıntı doğrulandı

Hayranlar, bu karakterin Mart ayında büyük bir sızıntının parçası olan dokuz efsaneden biri olan Vantage karakteri olabileceğini iddia ediyor. Atılan tweet sızıntı da bulunan bilgileri doğruladığı düşünülüyor. Sızıntı aynı zamanda karakter yeteneklerini de paylaşmıştı ve doğruluğu kanıtlanmaya devam ederse, Vantage'ın keskin nişancı tüfeğini rakiplerinin hayati değerleri hakkında bilgi toplamak için kullanan keşif tabanlı bir karakter olduğu kesinleşecek. Ayrıca Vantage'ın Crypto'nun drone'una benzer bir işlevde çalışacak olan Echo adında bir refakatçi uçağı da olduğunu göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 23:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends yeni karakter ile ilgili sızıntı doğrulandı
İlginizi Çekebilir