'Aptal' PewDiePie

Hakan Hervenik 13.09.2017 - 09:24
Canlı yayında yaşanan "ırkçılık" olayından sonra PewDiePie ilk kez konuştu.
Geçtiğimiz gün PewDiePie'ın gerçekleştirdiği PUBG yayınında kullandığı N*gger kelimesi olaylara sebep olmuştu. Geçmişte yapmış olduğu Hitler ve Yahudi esprileri yüzünden de ırkçı damgası yiyen PewDiePie, son günlerde kötü zamanlar geçiriyor.

PewDiePie özür diledi

PUBG yayını sırasında "What a f*cking N*gger" kelimesini kullanan PewDiePie, öncelikle hayranlarından, sonrasında YouTube'dan, hatta oyun geliştiricilerinden bile tepki almıştı. Şımarık bir çocuk olduğu iddia edilen Felix "PewDiePie" Kjellberg için insanlar "istediğini yapıyor ve yaptığı yanına kalıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Dün akşam saatlerinde yüklediği "Benim cevabım" isimli video ile PewDiePie, herkesten özür dilediğini söyledi. Açıklamasında: "Bunu söylediğimde belkide bana inanmayacaksınız ama, online olduğum zaman ve başka oyuncuların benim yayında kullandığım o kelimeyi kullandığını duyduğum zaman, bunu aptalca buluyorum ve oyunculuğun o bölümüne girdiğime inanamıyorum." dedi ve ekledi, "Söylediğim şey o anda yaşanan heyecandan dolayı ağzımdan kaçtı. Aklıma gelebilecek en kötü kelimeyi kullandım. Neden yaptığım konusunda bahane uydurmayacağım, çünkü öyle bir bahane yok. Kendimi hayal kırıklığına uğrattım. Sanırım geçmişte yaşadıklarımdan hiç ders almamışım ve bunun yanıma kalacağını da düşünmüyorum. Ben bir aptalım. Ama, bu ne dediğimi ve nasıl söylediğimi haklı kılmıyor."

Herhangi birini incittiyse veya hayal kırıklığına uğrattıysa özür dileyen PewDiePie, kendini geliştirip böyle bir duruma tekrar düşmeyeceğine söz verdi.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2017 02:24
adam nigger diyor videosu izleniyor para kazanıyor.özür diliyor videosu izleniyor para kazanıyor. win win yani beyler.ve bunu yaparkende dava vs.gibi şeylerlerde uğraşmıyor anladığım kadarıyla full karda..
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2017 15:39
:) adam hata yapıyor ve özür diliyor bunun videosunu çekiyor ve yayınlıyor olayları bu şekilde düşünmek yerine para kısmına bakıyosun adam özür videosu yayınlamış yani youtube atıyor videoyu sonuçta para kazanacak çünkü adamın işi bu bu şekilde para kazanıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 16:11
Bunun gibi mikroplara prim veren ergenler düşünsün. Bu ve bunun gibi ırkçıları ön plana çıkaran da en az bu herif kadar ırkçıdır. Ben keza bu elemanı oldum olası sevmedim hep ergen ve çocuklar hitap ettiğini düşündüm ve yanılmamışım tam bir şerefsiz.
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2017 04:53
Haters gona hate, adam no1, hade bokkem
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 22:40
adamın bir videosunu izlemiş olsan ırkçılıkla alakası olmadığını ve hiç bir ırkla sorunu olmadığını anlardın ama izlemeden yorum yapmak daha koolay tabi seni de anlıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 21:23
Bence ırkçılık anlamın da hitap etmemiştir, kabul edelim n*gger kelimesi ırkçı bir söylem olabilir fakat esprili bir mizacı olan bir arkadaş kendisi ve sosyal ortamda ki başarısı da malumunuz. Çekemeyene "bknz. Anten"
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 15:12
Adam sonuç olarak işini yapıyo, ve siz kendi işinizde bi üst rütbeye çıkmak için neler yaptınızı kimse bilmiyor ve sorgulamıyor, bu adam bunu herkese duyurduğu için aptal gözüyle bakılıyo sizse bu işi gizlice yapıyosunuz, sonuç olarak adam özür diliyo oysa bizde sevgiyle karşılanıyo insalara hakaret
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 10:21
Bu youtuber'ları bir tek ben sevmiyorum galiba. Eskiden ünlü olmak için prodüktörlerin kapısında yatılırdı. Şimdi bir youtube hesabı aç, birkaç saçmalık paylaş, ergen kitleyi kendine çek, biraz abone yap. İşte ünlüsün. Sevenlerine saygı duyuyorum ama tam anlamıyla saçmalık.
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 11:15
Yalnız değilsin bu konuda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
'Aptal' PewDiePie
İlginizi Çekebilir