Aquaman filminin fragmanını bekleyenler için kötü haber

Murat Boran 3.04.2018 - 15:26
Özlem ve hasretle bekliyoruz.

İlk olarak Justice League: Adalet Birliği filmi ile beyaz perdeye merhaba diyen Auqaman’in kendi sinema filmine yönelik DC hayranlarının bekleyişi sürmeye devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere Ekim 2017 sonunda çekimlerinin tamamlandığını duyurduğumuz Aquaman filmine yönelik ufak görseller dışında fragman gelmemesi ise hayranları oldukça merakta bırakıyor. Ortaya çıkan bir haber, her ne kadar fragmanın gelişi kadar memnun edici olmasa da en azından bize bu gecikmenin sebebini açıklıyor. 

Aquman filminin yönetmeni açıklama yaptı

Ortaya çıkan bazı dedikodulara göre hayranlar, Aquaman fragmanının Wondercon’da yayınlanmasını bekliyordu. Ancak bu durum gerçekleşmeyince, ciddi bir hayal kırıklığı oluştu. Söylentilerin haksız çıkması ve artan sabırsızlık üzerine filmin yönetmeni James Wan tarafından twitter üzerinde bir açıklama yapılarak, konuya netlik kazandırıldı.

Çekimleri tamamlanan filmin su altı sahnelerinde ciddi bir post prodüksiyon çalışmasının gerekli olduğunu açıklamasında ifade eden James Wan, bu durumun film ekibinin vaktini önemli ölçüde aldığını belirtiyor. Filmin sahip olduğu görsel efektlerle henüz tam anlamıyla hazır olmadığını da filmin yönetmeni aracılığıyla öğreniyoruz. Öte yandan daha önce belirtilen çıkış tarihini kaçırmamak için çalışmalarını sürdüren ekibin, filmi Aralık 2018’e yetiştireceğini de James Wan bizlerle paylaşıyor.    

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 20:16
anlaşılan buraya marvelcılar dolmaya başlıyor zevk meselesi çocuklar bana görede marvel'ın yaptığı filmler, diziler çöp izlemiyorum takipde etmiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 16:56
şu filme heyecanlanan var mı cidden :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 15:47
Ben olsam bu karakter için film falan çekmezdim. Tutmayacağı bir yana, harcanacak bir damla suya bile yazık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aquaman filminin fragmanını bekleyenler için kötü haber
İlginizi Çekebilir