ArcadeMonk Eureka Girişimcilik Forumu’nda ödüle layık görüldü

Murat Halilbeyoğlu 31.10.2012 - 16:24
Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk ödülle döndü
Geliştirdiği sosyal ve mobil oyunlarla milyonlarca kullanıcının eğlenceli zaman geçirmesini sağlayan Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk, İstanbul’da düzenlenen Eureka Girişimcilik Forumu’ndan ödülle döndü ve Aralık’ta düzenlenecek olan Avrupa Girişimcilik Zirvesi’ne davet edildi.

Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk, piyasaya sürdüğü birbirinden eğlenceli oyunların yanı sıra girişim dünyasındaki başarılarıyla da adından söz ettiriyor.

ArcadeMonk Eureka Girişimcilik Forumu’nda ödüle layık görüldü
19 Ekim’de İstanbul’da düzenlenen Eureka Girişimcilik Forumu’na katılan ArcadeMonk, “En İyi Sunum” ödülünün sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı. Eureka Türkiye şubesinin himayesinde gerçekleştirilen etkinlikte ödül alan ArcadeMonk böylece, 6 – 7 Aralık tarihlerinde Berlin’de düzenlenecek olan Avrupa Girişimcilik Zirvesi’ne katılmaya da hak kazandı.  

Aralık’ta Berlin’de gerçekleşecek olan ve 120’den fazla inovatif girişimciyi ve 2012 yılı boyunca seçilen bölgesel finalistleri bir araya getirecek olan Avrupa Girişimcilik Zirvesi, aynı zamanda 200’den fazla sektör temsilcisinin de buluşma noktası olacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
ArcadeMonk Eureka Girişimcilik Forumu’nda ödüle layık görüldü
İlginizi Çekebilir