Arcane Emmy ödülü kazanan ilk video oyunu dizisi oldu

Murathan Özlü 5.09.2022 - 17:34
Arcane Emmy ödülü "Muhteşem Animasyon Şovu" ödülünü The Simpsons, Rick and Morty gibi rakipleri geçerek almayı başardı.

Arcane Emmy Ödülü alan ilk video oyunu uyarlaması dizi oldu. Geçtiğimiz sene Netflix'te yayınlanan, ve müthiş ilgi gören hatta ikinci sezonu onaylanan Arcane, kitleler tarafından en iyi oyun uyarlamalarından biri olarak zaten kabul görmüştü. Dizinin başarısı Emmy ödüllerinde gerçek anlamda taçlandırılmış oldu.

Arcane Emmy ödülü kazanarak tarihe geçti

Emmy Ödülleri'nde, "Muhteşem Animasyon Şovu" ödül alan Arcane'in yarıştığı diziler arasında Marvel's What If…?, The Simpsons, Bob's Burgers, Rick and Morty gibi rakipler yer alıyordu. Dizinin yapımcılarından Christian Linke  ekip adına ödülü alan isim oldu:

" Hepinize teşekkür ederim. Video oyunlarını işlediğimiz için bu ödülü kazanmak bizim için çok anlamlıydı. Dünya çapında hikayemizin ve karakterlerimzin sahiplenilmesi muhteşemdi. Bize en başından beri inana Netflix'e ve League of Legends markasının yapımcısı Riot Games'e çok teşekkür ederim. Son olarak ise 12 yıldır League of Legends ekibinde beraber çalıştığımız herkese teşekkür ederim.

Arcane Emmy ödülü
Arcane, Emmy ödüllerinden önce zaten hemen ikinci sezon onayını alarak başarısını kanıtlamıştı. Ardından Riot Games, dizinin arkasındaki animasyon stüdyosu Fortiche'in bir kısmını satın almıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 19:11
dariusun hikâyesinde yapsalar mütiş olur onun hikâyemside lol evrenin en küt hikayelerinden
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arcane Emmy ödülü kazanan ilk video oyunu dizisi oldu
İlginizi Çekebilir