Archie Panjabi, Snowpiercer'ın üçüncü sezon kadrosunda

Özgür Deveci 18.02.2021 - 00:37
Sınıf savaşını, sosyal adaletsizliği ve hayatta kalma mücadelesini konu alan Snowpiercer'ın, üçüncü sezon kadrosuna Archie Panjabi dahil oldu.

San Andreas ve I Origin filmlerinden tanıdığımız Archie Panjabi, TNT ve Netflix dizisi Snowpiercer'ın üçüncü sezon kadrosuna dahil oldu. Panjabi'nin canlandıracağı karakterle ilgili detaylar, karakterinin Asha olarak adlandırılmasının dışında gizli tutuluyor. Dizinin diğer yıldızları arasında Sean Bean, Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalize Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ve Steven Ogg gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

2010 yılında Emmy ödülü kazanan ve CBS dizisi The Good Wife'da Kalinda Sharma performansıyla eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen Archie Panjabi, yer aldığı dizilerde iki Emmy adaylığının yanı sıra bir defa da Altın Küre'ye aday gösterildi. Panjabi son olarak, NBC dizisi Blindspot'da ve HBO mini dizisi I Know This Much Is True'da Mark Ruffalo'yla birlikte rol aldı.

Archie Panjabi, Snowpiercer'ın üçüncü sezon kadrosunda

Snowpiercer'ın üçüncü sezon oyuncu kadrosuna Archie Panjabi dahil oldu

Geçtiğimiz ay üçüncü sezon onayını alan dizi, ilk olarak Mayıs ve Temmuz 2020 tarihlerinde izleyici karşısına çıkmıştı. Snowpiercer, dünyanın donmuş bir çorak toprak haline gelmesinden yedi yıl sonrasında, yılda bir kez dünyayı çevreleyen ve 1001 vagondan oluşan sürekli hareket eden bir trende yaşayan insanlığın kalıntılarını konu alıyor. Dünyanın en zengin insanlarından Mr. Wilford tarafından inşa edilen bu tren, katı bir şekilde sosyal hiyerarşi ve dengesiz sınırlı kaynak tahsisine karşı devrimci bir mücadeleye katılan sınıflara göre yolcuları ayırıyor. Dizi bu yönüyle izleyiciye sınıf savaşını, sosyal adaletsizliği ve hayatta kalma unsurlarını sorgulatıyor.

Snowpiercer, orijinal filmin yapımcısı CJ Entertainment ile birlikte Tomorrow Studios tarafından geliştiriliyor. Dizinin sorumlu yapımcıları arasında Tomorrow Studios'tan Becky Clements, Manson, Matthew O’Connor, Ben Rosenblatt, Derrickson ve orijinal filmin yapımcılarından Bong Joon Ho, Miky Lee, Tae-sung Jeong, Park Chan-wook, Lee Tae-hun ve Dooho Choi yer alıyor. Christoph Schrewe yardımcı yapımcı rolünü üstlendiği dizinin ilk bölümünü yazan Manson, ikinci sezonda showrunner olarak sete geri dönüyor. Snowpiercer'ın küresel dağıtımını ise, ITV Studios yapıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 21:10
filmi berbattı dizisi daha berbat.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2021 08:46
zengi pakistanli hintli netflix ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Archie Panjabi, Snowpiercer'ın üçüncü sezon kadrosunda
İlginizi Çekebilir