Ariana Greenblatt, Tiny Tina olarak Borderlands kadrosunda

Özgür Deveci 2.03.2021 - 13:43
Eli Roth imzası taşıyan ve aynı adlı video oyunundan uyarlanan Borderlands filminin oyuncu kadrosuna Ariana Greenblatt dahil oldu.

Ariana Greenblatt, popüler video oyunu serisinin sinema uyarlaması olan Borderlands'in oyuncu kadrosuna dahil oldu ve başrolde Cate Blanchett ve Kevin Hart'a eşlik edecek. Greenblatt, Lionsgate yapımı filmde genç bir patlayıcı uzmanı olan Tiny Tina'yı canlandıracak. Filmin yönetmenliğini ise, Bruce Willis'in başrol olarak yer aldığı aksiyon gerilim filmi Death Wish'i yöneten Eli Roth üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Cate Blanchett (Lilith), Jamie Lee Curtis (Tannis) ve Kevin Hart (Roland) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Hanna-Barbera'nın Scooby-Doo serisine dayanan Scoob filminde genç Velma karakterini seslendiren Greenblatt, Love and Monsters ve The One and Only Ivan yapımlarında da rol aldı. Daha önce Disney Channel dizisi Stuck in the Middle ve Marvel yapımı Avengers: Infinity War ve A Bad Moms Christmas filmlerinde yer alan oyuncunun, gelecek yapımları arasında Netflix'in Awake filmi yer alıyor. Gina Rodriguez'le birlikte başrol oynayacak oyuncu, Lin-Manuel Miranda müzikali In the Heights'da genç Nina karakterine hayat verecek.

Ariana Greenblatt, Tiny Tina olarak Borderlands kadrosunda

Ariana Greenblatt, Tiny Tina olarak Borderlands kadrosunda

Borderlands, kurgusal Pandora gezegeninde gizemli bir kalıntının peşine düşen bir grup insanın hikayesini konu alıyor. HBO mini dizisi Chernobyl'in yaratıcısı olan Craig Mazin tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını ise Arad Productions adına Avi Arad ve Ari Arad ile Picturestart adına Erik Feig üstleniyor. Filmin yönetmeni Eli Roth, Tiny Tina karakterini canlandıracak Ariana Greenblatt için, "Ariana sinema dünyasında muhteşem bir yetenek. Meslektaşlarımın zaten birçoğuyla çalıştı ve herkes ondan övgüyle söz ediyor. Oyuncu seçmelerinde üstün bir performans gösterdi. Vahşi, çılgın ve öngörülemez Tiny Tina'yı canlandırmasını heyecanla bekliyorum. Ariana, Tina'nın el bombalarından biri gibi sahnede patlayacak." ifadelerinde bulundu.

İlk olarak, Gearbox Software tarafından 2009 yılında PC ve konsollar için piyasaya sürülen Borderlands, yayıncısı 2K için Borderlands 2 dahil olmak üzere birçok devam oyunu ortaya çıkardı. Eylül 2019'da piyasaya çıkan son oyun Borderlands 3, dünya çapında 11 milyonun üzerinde kopya sattı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ariana Greenblatt, Tiny Tina olarak Borderlands kadrosunda
İlginizi Çekebilir