ARK: Survival Evolved'ın yeni güncellemesi bugün geliyor

Furkan Sakoğlu 8.05.2017 - 14:57
Yeni binalar
Son yılların en büyük erken erişim başarılarından birine imza atan açık dünya hayatta kalma oyunu ARK: Survival Evolved, bizlere dinozorlar ile dolu bir ada da hayatta kalma savaşı verdiriyor. Unreal Engine 4 sayesinde muhteşem görsellere de sahip olan yapım, mod desteği sayesinde de şekilden şekile girebiliyor. Her yeni güncelleme ile birlikte yeni içeriklere ve özelliklere kavuşan yapım bugün bir yeni büyük güncelleme daha alacak.

ARK: Survival Evolved'ın yeni güncellemesi ile birlikte oyuna sevdiğimiz yaratıkları klonlamamızı sağlayan bir yapı, yeni bir teknolojik eyer, daha iyi hedefleme yeteneğine sahip yeni bir turret, yapışkan el bombası, arayüz güncellemeleri, yeni saç ve sakal stilleri, 15 yeni müzik ve daha birçok yeni özellik eklenecek.

Yeni güncellemenin detaylarını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2020 10:58
kenrazor stegodan büyük olmalıydı yada aynı boy carcharadontasaurus gelsin carno gigadan biraz büyük olmalı carcharadondasaurus gigadan büyük olsun bloop gelsin anklayasaurus stegoyla aynı boy olsun cancavenator gelsin oda gigayla aynı boy olsun bayronx spinoyla aynı boy olsun mapusaurus gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2017 22:41
once bi optimizasyon yapsinlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
ARK: Survival Evolved'ın yeni güncellemesi bugün geliyor
İlginizi Çekebilir