Armored Kill DLC'sinin çıkış tarihi belli oldu ve...

Furkan İlbay 27.08.2012 - 10:17
Sony'den oyuncularına kıyak var
Oyunun kendi internet adresinde de detaylandırıldığı üzere, Battlefield 3 Premium üyeleri, Armored Kill ve diğer DLC'lere diğer üyelerden daha önce erişeceklerdi. Nitekim öyle de olacak.

Bugünkü haberdeyse, Armored Kill paketinin, PC, XBox 360 ve PlayStation 3 için çıkış tarihleri yayımlandı. Verilen tarihlere göre, Armored Kill ilk olarak 4 Eylül tarihinde, PlayStation 3 kullanıcıları ile buluşacak. Bir haftalık bir süre zarfı sonrasında ise, diğer platformlara, yani XBox 360 ve PC'lere çıkışını gerçekleştirecek.

Armored Kill DLC'sinin çıkış tarihi belli oldu ve...
Yukarıda verdiğim rakamların tümü, Battlefield 3 Premium sahipleri için geçerliydi. Peki, normal oyuncular bu DLC'ye ne zaman ulaşabilecek? Onun da tarihi açıklandı, o da Armored Kill'in tüm platformlara çıkmasının bir hafta ardından, yani 18 Eylül'de yine PlayStation 3'e özel olarak çıktıktan sonra, 25 Eylül tarihinde, XBox 360 ve PC platformları için, satışa sunulacak.

Armored Kill'in içeriğine baktığımızda ise, Battlefield 3'e beş adet yepyeni sürülebilir araç eklediğini görüyoruz. Bu araçların içerisinde, ATV'ler, tanklar ve ağır zırhlı mekanikler bulunuyor. Zaten adından da anlaşılabileceği üzere, Battlefield 3'e daha fazla araç ve zırh ekliyor Armored Kill. Ayrıca, Battlefield serisi tarihindeki, en büyük harita olarak bakılan Death Valley de bu paketle birlikte oyuna dahil edilmiş olacak.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 01:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Armored Kill DLC'sinin çıkış tarihi belli oldu ve...
İlginizi Çekebilir