Artemis Fowl filminin ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 3.03.2020 - 12:27
Eoin Colfer'in yazmış olduğu aynı isimli kitap serisinden uyarlanan Artemis Fowl filmini ilk fragmanı yayınlandı.

Daha önce teaser videolar ile karşımıza çıkan Artemis Fowl filminin ilk fragmanı yayınlandı. 29 Mayıs 2020'de ülkemizde gösterime girecek olan filmin bu fragmanında hem hikaye hem de aksiyon konusunda filmin nasıl bir tempoya sahip olacağı gözler önüne serilmiş.

Artemis Fowl filminin ilk fragmanı yayınlandı

Walt Disney imzasını taşıyan filmin kadrosunda Colin Farrell, Fardia Shaw, Josh Gad ve Judi Dench gibi isimler yer alıyor. Aynı isimli kitaptan uyarlanan filmde, babasını kurtarmak üzere bir maceraya atılan Artemis Fowl II karakterinin hikayesine tanıklık edeceğiz. Fantastik öğeleri, ajan ve aksiyon teması ile birleştiren filmin yönetmen koltuğunda ise Kenneth Branagh bulunuyor. Aynı zamanda başarılı bir aktör olan Branagh daha önce Doğu Ekspresinde Cinayet, Jack Ryan: Gölge Ajan, Thor ve Hamlet gibi filmlerin yönetmenliğini de yapmıştı.

Artemis Fowl kitapları hakkında;

Artemis Fowl kitap serisi İrlandalı yazar Eoin Colfer tarafından yazıldı. Grafik roman gibi farklı çalışmaların yanı sıra şimdiye dek 8 kitap çıkan Artemis Fowl serisi, aldığı olumlu yorumlarla birlikte önemli satış rakamlarına da ulaşmıştı. Seri için çıkan kitapların isimleri ve kitap için yayınlana konu ise şu şekilde; 

Artemis Fowl
The Arctic Incident
The Eternity Code
The Opal Deception
The Lost Colony
The Time Paradox
The Atlantis Complex
The Last Guardian

Artemis Fowl filminin ilk fragmanı yayınlandı

Artemis Fowl. Dünyanın gelmiş geçmiş en genç suç dehası. Henüz 12 yaşında. Yanında devasa kahya. Artemis'in koruması ve hizmetkarı.

Artemis, ailesinin servetinin ve itibarını geri kazanmak uğruna Peri Halkının hazinesine göz dikerse ne olur? Tabii ki peri halkını karşısına alır. Artemis'in karşısında kimler mi var? Sıkı durun! Peri halkının tek kadın subayı, yetenekli elf, Yüzbaşı Holly. Asabi, otoriter ve pancar suratlı kumandan Yarbay Root. Periler Diyarı teknolojisinin beyni Sentor Foaly. Ve efsanevi hırsız cüce Mulch.

Artemis, Peri Halkının Kutsal Kitabını çalıp oyunu onların kurallarına göre oynuyor. Ancak olaylar hiç de onun planladığı gibi gelişmiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artemis Fowl filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir