Valve'in yeni oyunu Artifact yakın zamanda oyunculara açılacak

Mehmet Atilla Turan 28.12.2017 - 22:19
Gerisi profesyonel oyunculara kalmış bulunuyor.

2013 senesinden beri düzgün oyun çıkarmayan Valve, son zamanlarda duyurduğu kart oyunu ile bir sürü iyi ve kötü eleştiri almıştı. Artifact adındaki bu oyun, Blizzard'ın oyunu olan Hearthstone ve CD Projekt Red'in oyunu olan GWENT tarzında olacak. Söylenen bilgilere göre ise Artifact'in yapımı çoktan bitirildi.

Articfact, uzman oyuncular tarafından test edilecek

cybersport.ru adlı Rus e-spor sitesinden alınan bilgilere göre Artifact çoktan bitirilmiş ve Valve'in ofisinde oynanmaya başlanmış bile. Tabii durum böyle olunca Valve, daha önce Dota 2 Turnuvalarında bulunan kişilere oyun davetinde bulundu. Sonradan eklenecek düzenlemelerle beraber oyunun tam olarak piyasaya sunulması bekleniyor.

En son olarak Counter Strike: Global Offensive'i çıkaran Valve'den uzun süre boyunca ses alınamamıştı. Sessizliğini bu sene bozan Valve, yaptığı özel fuarla yeni oyunları olan Artifact'ı tanıtmıştı. Ne yazık ki topluluktan aldığı geri dönüş ise pek de iç açıcı olmamıştı. Oyuncular Valve'in daha çok tek kişilik oyunlara yönelmesini isterken, yapımcı şirket daha önce popülerleşmiş bir türün Dota 2 versiyonunu çıkarmak ile pek de doğru bir davranışta bulunduğu söylenemez. Yine de Artifact'ın nasıl bir oyuncu kitlesine sahip olduğunu ve söylenilen tepkilerin haklı olup olmadığı yakında göreceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2017 07:46
Mehmet Atilla senin Arda ile bir akrabalığın var mı? Barcelona'ya gittin mi hiç? Gelirken Messi imzalı gofret getirir misin şekerim düştü.

------

Uhhhh... Hayır, ama yine de çocukluğumda sorulan tek soruyu tekrar yönelttiğiniz için teşekkür ederim.
-Atilla
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2017 01:19
su kaçırdınız :) ama illaki oynayan salaklar çıkar mutlaka
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artifact neredeyse hazır duruma geldi
İlginizi Çekebilir