Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Switch için çıktı

Ersin Kılıç 18.02.2022 - 11:45
Serinin en sevilen karakteri olan Ezio'nun hikayesini bir araya getiren Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Nintendo Switch platformuna da geldi.

Assassin’s Creed serisinin şüphesiz en sevilen karakterinin Ezio Auditore da Firenze olduğunu söyleyebiliriz. Macerası İstanbul'a kadar uzanan Ezio'nun yer aldığı üç oyun Assassin’s Creed: The Ezio Collection ismiyle PC ve konsollara gelmişti. Bu özel paket şimdi de Nintendo Switch için çıktı. Sürüm detayları ve yapılan açıklama şu şekilde;

Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Switch için çıktı

Assassin's Creed®: The Ezio Collection; Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations ve Assassin's Creed Lineage ile Assassin's Creed Embers adlı iki kısa filmi içerir. Oyuncular, serideki en ünlü ve ikonik Usta Suikastçı Ezio Auditore da Firenze olma fırsatına sahip olacaklar. Assassin's Creed®: The Ezio Collection, Assassin's Creed serisinin tüm hayranlarını Nintendo Switch ile hem evde hem de dışarıda oynanabilen üç ikonik eseri keşfetmeye veya yeniden deneyimlemeye davet ediyor.

Bu özel derleme; Handheld Modu, HD Rumble, Dokunmatik Ekran Arayüzü ve Optimize Edilmiş Gösterge gibi gelişmiş özellikler de dahil olmak üzere Nintendo Switch'in özelliklerinden tam olarak yararlanır.

Assassin’s Creed®: The Ezio Collection’ın içeriği:

  • Assassin’s Creed II: Bu oyunda oyuncular, atalarının ölümcül soyunu Floransa ve Venedik de dahil olmak üzere Rönesans İtalya'sında sürdüren yeni bir Suikastçı olan Ezio olarak oynayacaklar. Efsanevi Leonardo da Vinci'nin kendisi tarafından tasarlanan silahları ve aletleri kullanarak sanatlarını geliştirirken; güç, intikam ve komployla dolu bir ortamda mücadele edin. Solo DLC’lerin tamamı (Battle of Forli ve Bonfire of the Vanities), tek oyunculu hikâyeye ilave olarak erişilebilir.
  • Assassin’s Creed Brotherhood: Ezio, güçlü Tapınakçı Nizam’a karşı amansız bir mücadele içindeyken, tüm hayranlar İtalya'nın en ünlü şehri Roma'ya yani gücün, açgözlülüğün ve yolsuzluğun merkezine yolculuk edecek. Bu sadece güç değil, aynı zamanda liderlik de gerektirecek çünkü kendi saflarında toplanacak olan bütün Kardeşlik örgütüne komuta edecekler. Solo DLC’lerin tamamı (Copernicus Conspiracy ve The Da Vinci Disappearance), tek oyunculu hikâyeye ilave olarak erişilebilir.
  •  Assassin’s Creed Revelations: Bu oyunda Ezio, sorularına cevap aramak için hayatını geride bırakmalıdır. Oyuncular, gerçeklerin peşine düştükleri yolculuklarında efsanevi akıl hocası Altair'in izinden gidecekler. Bu tehlikeli yol, onları giderek büyüyen bir Tapınak Şövalyesi ordusunun bölgeyi istikrarsızlaştırmakla tehdit ettiği Osmanlı İmparatorluğu'nun kalbi olan Konstantinopolis'e götürür. The Lost Archive DLC’si, tek oyunculu hikâyeyle birlikte erişilebilir.
  • İlave İçerik: Oyunların yanı sıra bu koleksiyon, Ezio'nun hikayesini daha da derinleştiren iki kısa film içeriyor: Assassin’s Creed Lineage® ve Assassin’s Creed Embers™.


Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Switch için çıktı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2022 14:24
Nintendonun bu huyu gıcık. İnsanlar nintendoyu fi tarihinden kalma oyunları ya da kötü indie oyunları oynamak için almıyorlar. Bunlara para harcanacağına daha çok nintendo exclusive'e odaklansalar iyi olur. Bir de oyun fiyatlarını düşürseler keşke.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin’s Creed: The Ezio Collection, Switch için çıktı
İlginizi Çekebilir