Assassin's Creed Infinity: Serinin Geleceği

Tunay Şahin 28.02.2024 - 15:14
Assassin's Creed Infinity platformu ve Ubisoft'un Assassin's Creed serisi için gelecek planları hakkında sızdırılan bilgiler, serinin en karanlık oyununu ve yeniden yapımları içeriyor.

Ubisoft'un Assassin's Creed serisinin geleceğine dair heyecan verici detaylar, Insider Gaming'den Tom Henderson tarafından sızdırıldı. Bu sızıntı, Assassin's Creed Infinity platformu ve serinin gelecek planları hakkında önemli bilgiler içeriyor. Assassin's Creed Infinity'nin, oyunculara serinin en son oyunlarını (Invictus, multiplayer, Red ve Hexe) sunarak "modern" dünyasında olup bitenleri keşfetme fırsatı vereceği belirtiliyor. Bu platform, seriyi bir araya getirerek bir çeşit hub görevi görecek ve oyun deneyimlerini birleştirecek.

Assassin's Creed Infinity: Serinin Geleceği ve Yeni Oyunlar Üzerine Çarpıcı Bilgiler

Henderson'a göre, Ubisoft, Assassin's Creed serisini, Red, Invictus ve Hexe adlı oyunlarla 2024, 2025 ve 2026 yıllarında genişletmeyi planlıyor. Bu oyunlardan Codename: Hexe, 16. yüzyılda Kutsal Roma İmparatorluğu'nda geçen bir cadı avını konu alacak ve "şimdiye kadarki en karanlık Assassin's Creed" olarak tanıtılacak. Assassin's Creed Infinity platformu, bu yeni oyunların yanı sıra çeşitli oyun hizmeti bileşenlerini de içerecek, böylece oyuncuların seriye dair kapsamlı bir deneyim elde etmeleri sağlanacak.

Assassin's Creed Infinity: Serinin Geleceği ve Yeni Oyunlar Üzerine Çarpıcı Bilgiler

Ubisoft'un diğer projeleri arasında, çok oyunculu Echoes, işbirlikçi PvE aksiyon oyunu ve Hindistan, Aztek İmparatorluğu ve Akdeniz'i kapsayan Nebula yer alıyor. Ayrıca, Assassin's Creed IV: Black Flag'in yeniden yapımı olan ve kod adı Obsidian olan projenin geliştirildiği doğrulandı. Bu yeniden yapım ve diğer dört proje, 2030 yılından önce tamamlanması bekleniyor, bu da Ubisoft'un Assassin's Creed serisine olan bağlılığını ve seriyi genişletme konusundaki iddialı planlarını gösteriyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2024 04:41
Black Flag ve sonrası bomboş bir şey, oyun demeye bin şahit ister. Yapacaksan AC3 remake yap, bu seride oyun gibi oyun olan iki oyundan biri. Oyunun eksiklerini gider, yenilikçi bir tarz ver, iyi oyundan bir efsaneye dönüştür. Ya da boş beleş oyunlarını 50 dolara satmanın hayalini kurmaya devam et.
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:41
Nerede yaşıyorsun sen? AC3 zaten yakın zamanda yeniden yapıldı. Tam bir görsel şölen yaşıyorsun yeniden yapımla. Daha ne istiyorsun? Black Flag'ı beğenmediysen zaten bu seri sana göre değil.
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2024 23:26
Blag flag güzel be
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2024 11:01
Ben bütün bağlantıları koparmaya çalışıyorum, connect yüklememek için parasını verip satın aldığım oyunun korsanını indirip oynuyorum, bunlar hala infinity kurduracağız bilmem ne kuracağız peşinde. Beni oyunları haricinde bir uygulama yüklemeye kullanmaya zorlayamazlar. İsteğe bağlı olmalıydı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 1.03.2024 12:17
yeter be kardeşim yeter ya sinekte yağ bile kalmadı artık iliğini kemiğini sömürdün bu markanın hala da devam ediyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2024 12:16
Ubisoft un tüm serisi AC ve Far Cry sanırım. Prince Of Persia ya God Of War muamelesi yapsalardı yeni süper serisi gelirdi ama firma problemli gerçekten. Ellerindeki malzemeyi kullanma konusunda oyuncular ile aynı değiller. Bakacağız artık aynı oyunlara devam .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Infinity: Serinin Geleceği
İlginizi Çekebilir