Assassin's Creed Mentors Guild programı kapatılıyor

Talha Ramazan Yüzmeç 30.06.2022 - 00:47
Assassin's Creed Mentors Guild programının üyeleri programın gelecek ay kapatılacağını öne sürdü. Bu duyuru ile oyuncular tedirgin oldu.

Ubisoft ve Assassin's Creed topluluğu, her hafta belirli oyunları öne çıkararak serinin 15. yıl dönümünü kutluyor. Bu kutlamanın Eylül ayında sürpriz bir gelişmeyle biteceğine inanılıyor. Oyuncular bu sürprizin AC1 Remake, Assassin's Creed Nexus, Assassin's Creed Infinity veya Assassin's Creed Rift gibi projelerden birine bağlanacağına inanıyor.

Assassin's Creed Mentors Guild programı 2 hafta sonra kapatılacak mı?

Bu kutlamalar arasında hayranlar tarafından Assassin's Creed Mentors Guild programının kapatılacağına dair şaşırtıcı bir duyuru yapıldı. Program Assassin’s Creed topluluğu içindeki liderlere odaklanmak için 2017'de kuruldu. Seçilen liderler çeşitli yollarla Ubisoft desteğini alıyordu.  Geçtiğimiz günlerde birkaç Assassin's Creed sosyal medya sayfası programın 13 Temmuz'da kapanacağını açıkladı. Ayrıca sayfalar programın kapatılma nedenini açıklamadı.

Assassin's Creed Mentors Guild programı kapatılıyor

İlginizi çekebilir: Assassin's Creed oyunundaki atların gerçek yüzü

Ubisoft'un Mentors Guild'i kapatmasının nedeni Star Players programına odaklanmak olduğu düşünülüyor.  Star Players programı, Mentors Guilde göre daha kapsamlı olmasının yanı sıra, Star Player olarak kabul edilecek oyuncular toplulukları içinde büyük adımlar atmış ve hayran kitlesi üzerinde olumlu bir etki yaratmış kişilerden seçiliyor. Şu sıralar Ubisoft, Assassin's Creed Mentors Guild üyeleri ile ilgili bir seçim süreci yürüttüğü düşünülüyor. Üyelere bir e-posta atıldı ve e-postasını imzalamayan üyeler programdan atıldı. 

Ne de olsa, program beş yıldır var duyuruya göre programın kapanmasına daha iki hafta var. Ubisoft oyuncuların AC topluluğuna umutla geçiş yapması için ve liderleriyle bağlantıda kalabilmeleri için çok az zaman veriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Mentors Guild programı kapatılıyor
İlginizi Çekebilir