Ubisoft yeni bir AAA oyun üzerine çalışıyor

Emir Özkayalar 13.05.2022 - 17:26
Geçtiğimiz günlerde paylaşılan iş ilanlarını göz önüne alırsak, görünen o ki Ubisoft yeni bir AAA oyun üzerinde çalışıyor ve bunun için ekip arkadaşları arıyor.

Bilindiği üzere Ubisoft büyük bir firma ve birçok oyunda aynı anda çalışabilme kapasitesine sahip. Geçtiğimiz günlerde 2023’te çıkacak olan 3 büyük oyununu duyurmuştu. Şimdiyse Ubisoft yeni bir AAA oyun üzerinde daha çalışıldığını öğreniyoruz.

Tabi henüz ne çıkış tarihini ne de oyunun nasıl bir oyun olduğu ile alakalı bir bilgiye sahibiz. Ubisoft Paris, yeni AAA oyunları için “Level Designer” aradıklarını duyurdu. Ghost Recon: Breakpoint desteğinin kesilmesinin ardından, Paris şubesi yeni bir AAA prodüksiyonuna atanmış gibi gözüküyor.

Ubisoft yeni bir AAA oyun için ekip arkadaşı arıyor

Ubisoft yeni bir AAA oyun üzerine çalışıyor

Listelenen iş detayları ile birlikte bazı çıkarımlar yapmak mümkün ancak bunun doğruluğu için bir süre daha beklememiz gerekeceği kesin. İşe başvuracak “Level Designer” adaylarından beklenen özellikler şu şekilde; açık dünya shooter oyunlarında bolca deneyimi olan ve bölüm dizaynlarında rasyonel kararlar alabilecek kişiler olarak yazılmış. Ubisoft Paris stüdyosunun daha önce geliştirdiği oyunlara bakacak olursak bizleri Ghost Recon, Rayman ve Just Dance karşılamakta. Bu oyunlar arasında, listelenen iş ilanıyla en uyumlu olan şüphesiz ki Ghost Recon.  

Diğer kaynaklar yeni bir Ghost Recon oyununun halihazırda geliştirilme aşamasında olduğunu iddia ediyor. Dolayısıyla Ubisoft Paris’e bunun yerine tamamen yeni bir IP atandığı çıkarımını yapmak yanlış olmayacaktır. Ayrıca Ubisoft Paris sadece Level Designer değil aynı zamanda Narrative Designer’da yani anlatı tasarımcısı da arıyor. Bu da akıllara yeni AAA oyununun ağır bir anlatım tarzına sahip olabileceği ihtimalini getiriyor. İş ilanlarında Ghost Recon: Breakpoint ve Watch Dogs Legion örnek olarak veriliyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft yeni bir AAA oyun üzerine çalışıyor
İlginizi Çekebilir