Assassin's Creed Mirage çıkış tarihi

Basın Bülteni 25.05.2023 - 01:31
Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage çıkış tarihi 12 eki̇m olarak duyurdu ve oynanışa dair i̇lk fragmanını yayınladı.

Bugün PlayStation Showcase sırasında Ubisoft, Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Assassin's Creed Mirage çıkış tarihi olarak 12 Ekim 2023'ü açıkladı.

Assassin's Creed Mirage çıkış tarihi açıklandı

Yeni fragman, Basim'in Gizli Olan arkadaşlarının rehberliğinde, hedeflerinin izini sürüp onları ortadan kaldırmak için araçlarını ve becerilerini kullanmasını konu alıyor.

Seri tarihindeki en çevik ve becerikli Suikastçılardan biri olan Basim'in benzersiz oyun tarzı, birkaç düşmanı art arda işaretleyip öldürmesine olanak tanıyan Assassin's Focus gibi yeni yetenekler içeren gizli ve ölümcül suikast tekniklerini öne çıkarıyor. Ek olarak oynanış videosu, insan yoğunluğu ve dikey hareketliliğin oyunculara Basim'in parkur yeteneklerinden yararlanma ve hedeflerine hızla yaklaşma fırsatı verdiği canlı Bağdat şehrini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir: Assassin's Creed Mirage hakkında tüm bildiklerimiz

Assassin's Creed® Valhalla’nın Wrath of the Druids genişletmesinin arkasındaki stüdyo Ubisoft Bordeaux öncülüğünce geliştirilen Assassin's Creed Mirage, seriye karşı saygı duruşu mahiyetinde bir oyun olup özellikle ilk Assassin's Creed'e özel bir övgüdür.

Oyuncuları, altın çağının zirvesindeki muhteşem bir dokuzuncu yüzyıl Bağdat’ına kendilerini kaptırmaya davet eden Assassin's Creed Mirage; seriyi on beş yılı aşkın bir süredir tanımlayan parkur, gizlilik ve suikast oyun ögelerine modern bir yaklaşımla yoğun, hikâye odaklı bir aksiyon-macera deneyimi sunuyor.

Tarihin bu çok önemli anında oyuncular, kafasındaki sorulara cevap bulmak için Alamut'ta Gizli Olanlara katılan, gizemli bir geçmişe sahip genç sokak hırsızı Basim Ibn Is'haq olarak oynayacaklar. Basim'i iki yetenekli oyuncu seslendirecek: İngilizce için Lee Madjoub ve Arapça versiyon için Eyad Nassar.

Assassin's Creed Mirage çıkış tarihi açıklandı

Assassin's Creed Mirage çıkış tarihi açıklandı

Assassin's Creed Mirage, metin ve ses dâhil olmak üzere tam Arapça yerelleştirmeyle dünya çapında piyasaya sürülen ilk Assassin's Creed oyunu. Bu ses sanatçıları, Gizli Olanlardan Basim'in akıl hocası Roshan'ı seslendirecek olan Shohreh Aghdashloo ile inanılmaz Mirage kadrosuna katılıyorlar.

Bugünden itibaren Assassin's Creed Mirage; PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One ve Amazon Luna'nın yanı sıra Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla Windows PC’de ön siparişe açılacak. Oyuncular ayrıca çıktığı gün oyuna erişmek için Ubisoft+'a abone olabilirler. Assassin's Creed Mirage’ın standart sürümünün yanı sıra Assassin's Creed Mirage Lüks Sürüm ve Koleksiyoncu Kutusu için ön siparişler de başladı.

Assassin's Creed Mirage’ı ön sipariş eden hayranlar, oyun yayımlandığında oyuncuların Ali Baba'nın efsanevi mağarasının gizemlerini ortaya çıkaracakları The Forty Thieves (Kırk Haramiler) adlı özel ilave bir görev edinecekler.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2023 23:06
Arkadaşlar Türkçe istiyorsanız bunu firmanın twitterına falan yazın, boykot edin. Sonuçta siz de para veriyorsunuz ve localization çalışması yapmaları o kadar da korkunç maliyetli bir şey değil. Bizim pazar da çok küçük değil. Bunu talep edebilirsiniz firmalardan.
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2023 20:22
Şahıs olarak ben niye talep ediyorum. Bunu yapması gereken bir kurum yok mu? Diğer ülkeler nasıl yapıyor, oyuncular gidip, birilerinin oyuncağı olmuş platformlarda dil mi dileniyor? Ne kendimin, ne de oyuncuların başını eğdirmem, biz değil, eklemeyen kaybeder.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2023 17:02
Fragmana türkçe altyazı ekliyorlar,oyunun sitesi bile türkçe destekli ama oyuna neden eklemiyorlar...
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2023 12:14
Ve ayrıca bedava reklam fırsatı. İnternette aktif bir milletiz. Pırlanta gibi gençlerimiz, en kral ingiliz ailesi ile çay, brunch sohbeti başlatan, bitiren seviyede iyi yabancı dil konuşuyor. Ama tabii ki anadili desteklenen diğer ülkelerin gençleri gibi kendi anadillerinde oynamak istiyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2023 12:00
Milli değer, duygu sömürüsü. Üstelik sadece bu oyun için geçerli de değil, Türkçe olmayan birçok oyunun, oyun hakkında bilgilendirme bölümleri Türkçe. Oyunu Türkçe oynamak isteyenlerin aslında hiçbir işine yaramayan satış taktiği. Görünce, Türkçe açıklamışlar diyerek alıyorsun hepsi bundan ibaret.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2023 20:16
Sadece bana mı Ezio hareket mekanikleri gibi geldi? Sanki yıllar önce yaptıkları ellerinde kalmış bir oyunu karakteri tekrar modelleyerek daha yeni piyasaya sürüyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2023 11:49
yani olabilir ama son üçlemede ki assasin ruhu gitmişti. eski oyunları sevenler için araya atmışlar gibi bu oyunu. satış olarak başarılı olursa da devam ederler, etmezse de rpg assasinlere devam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2023 05:53
RTX 4090 kartım ile 4k akacağım nasipse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2023 04:19
Eğer o harika Fransız şirketi, tarzının dışına çıkarak, tutulacağımız bir Eclipse verebilirse bize, diğer malum Fransız şirketi, veda notunu katlayıp masaya bıraksın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Mirage çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir