Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama Yayınlandı

Murat Olcan 5.10.2023 - 10:48
Assassin's Creed Mirage Türkçe yama, oyun çıktığı gibi Anonymous tarafından ücretli olarak yayınlandı.

Oyun dünyasının en çok beklenen lansmanlarından biri olan "Assassin's Creed Mirage"ın çıkışıyla birlikte, oyunculara büyük bir sürpriz daha sunuldu. Anonymous, "Assassin's Creed Mirage Türkçe yama" çalışmasını oyun severlere sunarak, oyuna Türkçe dil desteği ekliyor. Bu yama, hemen oyunun çıkışının ardından ücretli bir seçenek olarak oyuncuların beğenisine sunuldu.

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama, Anounymous Tarafından Yayınlandı

Oyunun global popülerliği ve Türkiye'deki yoğun ilgi göz önüne alındığında, "Assassin's Creed Mirage Türkçe yama" Anonymous'un diğer çalışmaları gibi da büyük bir talep görmesi bekleniyor. Anonymous'un hızla yayınladığı bu AC: Mirage Türkçe dil paketi, oyunun evrenini daha derinlemesine deneyimlemek isteyen Türk oyuncular için güzel bir fırsat gibi görünyor.

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama Anounymous Tarafından Yayınlandı

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama Yayınlandı

Oyuncu topluluğundan gelen yoğun istekleri dikkate alan Anonymous, oyunun daha geniş bir kitleye ulaşmasını ve Türk oyuncuların da oyunun hikayesini kendi dillerinde takip edebilmelerini sağlamak amacıyla bu adımı attı.

Anounymous'un web sitesine göre ayrıca Lies of P, Stellaris, Mass Effect: Legendary Edition ve Starfield Türkçe Yama çalışmaları devam ediyor.

Eğer siz de "Assassin's Creed Mirage"ın büyülü dünyasını Türkçe olarak deneyimlemek istiyorsanız, Anonymous'un sunduğu bu yamaya göz atabilirsiniz.

"Assassin's Creed Mirage" hakkında daha fazla bilgi almak için AC: Mirage inceleme yazımıza bakabilir ya da Ubisoft'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Güncelleme: Oyunun Türkçe yamalı videosu da az önce yayınlandı

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 13:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2023 19:59
Xbox’ta da oyunu turkce dil desteği var sanarak aldim ama maalesef yok. Olsun yinede ezio uclemesindeki ruhu yakalamislar pisman değilim. Harika bir oyun yapmislar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2023 00:22
İngilizce maalesef herkes tarafından benimsenmiş bir dil. İş bulmak ve yurtdışında çalışmak için mecbur bilmek gerekir.
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2023 22:17
Herkes tarafından benimsenmedi dünyada sadece 750 milyon insan + sen benimsediniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2023 13:22
Gidin bakın Çanakkalede kimler yatıyor, kim getirdi o insanları ülkemize? İngilizce öğrenecek mişim, ben asimile olup kemik sızlatmam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2023 12:38
Oyunu ingilizce bilip oynamak ayrı Türkçe oynamak ayrı. Bunun bilip bilmemek ile alakası yok. Kendi dilimde görünce daha çok keyif alıyorum. Hele crysis seslendirme olarak da türkçe çıktığı zaman ne kadar mükemmeldi küfürler felan.. Yani olay başka arkadaşlar başka...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2023 20:00
ingilizce sevdalılarına ve ingilizceyi bir zahmet öğrenin diyenlere lafım.. arkadaş ingilizcenin dünyada bu kadar yaygın olmasının sebebi İngilterenin sömürgecilik faaliyetlerinden ileri gelir.. sömürdüğü her yere dilini taşıdığı için bu kadar yaygındır. Hala öğrenin diyenler, bir bunu düşünsün
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Mirage Türkçe Yama
İlginizi Çekebilir