Assassin's Creed: Revelations ilk ekran görüntüsü!

Murat Sağlam 6.05.2011 - 12:47
Ubisoft ilk detayları açıkladı ve İstanbul kesinleşti.
Peşpeşe yayımladığı dört tanıtım videosuyla özellikle Türkiye'yi karıştırmayı başaran Assassin's Creed serisinin yapımcısı Ubisoft, serinin şimdilik son halkası olan Assassin's Creed: Revelations ile ilgili ilk detayları bir ekran görüntüsüyle birlikte Gameinformer dergisine açıkladı. Ekran görüntüsüne baktığımızda İstanbul manzarasına hayran olmamak elde değil.

Ekran görüntüsünde Ezio'nun yaşlanmış halini görüyoruz.

Assassin's Creed: Revelations ilk ekran görüntüsü!

Büyütmek için resme tıklayabilirsiniz
Oyunda Bizans dönemi İstanbul'undan (İstanbul ismi 10.YY'dan beri Türk halkı arasında kullanılmaktadır ve Konstantinúpolis bu şehrin Yunanca adıdır), Fatih Sultan Mehmet'in fethi ve daha sonraki Osmanlı İmparatorluğu başkenti İstanbul'una uzanan bir dönemde (Osmanlı haritalarında şehrin ismi o dönem Kostantîniyye olarak da geçmektedir), Altair'in yol göstericiliğiyle Ezio'nun maceralarını birlikte yaşayacağız.

Gameinformer dergisi yaptığı açıklamada; "Ezio, bir yandan devasa Osmanlı İmparatorluğu'nun kalbi olan İstanbul'da, Tapınak Şövalyeleri'nin şehri birbirine katma çabasına tanıklık ederken, bir yandan da aydınlanma ve keşif yolunda efsanevi akıl hocası Altair'in ayak izlerini takip edecek." diyerek, oyunun Bizans ve Osmanlı dönemlerinin İstanbul'unda geçeceğini kesinleştirmiş oldu.

Oyunun Kasım ayında oyuncuyla buluşabileceği de konuşulanlar arasında. Ezio üçlemesinin son halkası olacak olan Assassin's Creed: Revelations hakkında daha detaylı bilginin Haziran ayında oyunculara açıklanacağı belirtildi.

Yorumlar 199
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed: Revelations ilk ekran görüntüsü!
İlginizi Çekebilir